• Wysyp na koniec sesji Autor: mefister [37.47.128.*]
    Oj mnie sie dzisiaj jakos.udalo.Kupione po 4,29=4,30 sprzedalem po 4,33=4,35=(po raz drugi).Dzisiaj chcialem odkupic po 4,27,ale szczesliwym trafem zrezygnowalem i odkupilem po 4,17(chcialem po 4,15,ale w ostatniej chwili podnioslem do 4,17)Nie wiem kto tak na koniec ludzi uszczesliwil.Moze spolka zeby miec na wyplate ludziom dywidendy.Nie bardzo rozumiem kto tak na koniec sypnal.To juz nie perwszy raz taka duza czarna swieca.Czy ktos zna ten mechanizm sypania.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.183.119.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wysyp na koniec sesji Autor: ~Andy [31.183.119.*]
    Z duzym prawdopodobienstwem , mozna powiedzec ,ze jakis gruby cwaniak , gra na gieldzie z uzyciem automatu . Na koniec sesji , jak to bywa w zwyczaju takich ''PANOW'' wystawiaja zlecenia kupna , sprzedazy PKC , aby , no wlasnie ,po co ,zeby pochwalic sie ze ma sie duzo akcji i mozna ustawiac kurs PKC em. Tak wiec wystawil taki sobie ow cwaniaczek zlecenie na sprzedaz PKC i patrzy, cieszy sie jak na fixie zwala kurs , ale tu moglbyc tzw, ZOONK ,zlosliwosc rzeczy martwych , np , nagle brak lacznosci internetowej , brak , pradu i tym podobne rzeczy i tuz przed 17 godz mogl nie zdazyc wycofac zlecenia , i no polecialo cwaniaczkowi zlecenie PKC , i zrobil sobie tzw, kuk , sepuku , pozbyl sie na wlasne zyczenie dla zabawy kilkadziesiat tys. akcji z cena najnizsza od kilku lat . Smiac mi sie chce jak to dla zabawy , sprawdzania mozna tracic spora kase. Ale to moze i dobrze bo poniedzielek nie bedzie mial akcji , a i kasy w kieszonce nie duzo , zostalo i jednego cwaniaczka od zabawy , manipulacji kursem mniej .
  • Re: Wysyp na koniec sesji Autor: mefister [37.47.142.*]
    Cieszy mnie ,ze tak robi bo mam juz czwarty raz dobre ceny kupna.Przed dywidenda cena byla spuszczana do chyba 4,40 i 4,26,Udalo mi sie sie kupic,ale zaraz sprzedawalem po dobrej cenie.Ale dywidendy nie zgarnalem bo przedobrzylem.Ale i tak udalo sie troche zarobic.Licze,ze kupione po 4,17 troche pojda w gore i uda mi sie sie zarobic na tyle ile bym zyskal na dywidendzie.Licze,ze w przyszlosci bedzie to robione czesciej.Podpowiadam,aby czesciej bylo taki wysypow.
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.