Dnia 2017-06-15 o godz. 05:07 ~reventon_wro napisał(a): > jak tam wiecznie naiwni przegrani? > > po tylu kłamstwach dalej wierzycie w bajeczki? > > masakra > > tym czasem pozdrawiam z San Diego > > do miłego
nie interesuje nas jak sobie sroc nazywasz:))) podcieraj śmiało -powodzenia
Synku, ja na S na sp500 straciłem może 1 może 2% tego co przytuliłem kilka lat temu na eex tak więc luz....
a ty patrz dalej jak ci kapitał topnieje
zanim zrozumiesz zostanie ci może 10% tego co włożyłeś
a ty myślisz że bokun z dziedzicem za czyja kasę się wożą po świecie?
za twoją! !!
revi, wisielcy mogą ci jedynie pozazdrościć. Ale oni są już skazani. Są tak przywiązani do tego gniota, że nawet podwójna dracha na gaciach im nie przeszkadza. Czekają na nowy "skrót myślowy" od złotoustego Bakuna i Sidziny :)
Bo tu jest tak jak masz akcje to krzyczysz o wzrostach, jak nie masz akcji to krzyczysz o spadkach. A jak siedzisz tu bezinteresownie to krzyczy o spadkach. Z tego też wynika, że nie można siedzieć tu bezinteresowanie i krzyczeć o wzrostach. Chociaż wątpię, żeby ktokolwiek siedział tu bezinteresownie.
Ja mam akcje i czekam na wzrosty nie krzyczę ale ciągle patrze co się dzieję. A z tymi co nie mają akcji i krzyczą to dla mnie bez sensu, raczej tu nie siedzą dla umilania nam czasu. Pomyśl miałem akcję ostatnio cig i pxm i musiałem uciąć straty ale nie wchodzę teraz tam na forum i nie jadę na spółkę bo nie mam czasu i mi się nie chce. Takie osobniki są opłacane zresztą bez nich to forum było by smutne.