• KCI - warto się zastanowić Autor: ~Eryk [77.45.125.*]
    Witam,
    co sądzicie o KCI? Planuję wyjść w 50% z Echo i wejsć w KCI. Ma ktoś akcje? Przyglądał się ktoś? Mocne kupuj na radarze. Może warto wejśc..
  • Re: KCI - warto się zastanowić Autor: ~Bako [94.254.130.*]
    Chyba już na każdej innej spółce będzie lepiej niż na Echo. Tutaj wieczny marazm i zastój.
  • Re: KCI - warto się zastanowić Autor: ~leszcz [149.172.254.*]
    Lata temu, zaraz na początku mojej przygody z GPW zostało mi luźne 250 PLN na koncie maklerskim po zakupie CDR. No i .... "zainwestowałem" w groszową spółkę KCI, choć bardziej przypominało to pożyczenie kasy żulowi z pod sklepu. Po ostatnich wzrostach jestem tylko -40% a nie 60% więc sukces :) Założyłem sobie, że sprzedam z zyskiem więc czekam aż Pan żul się ogarnie zda maturę, pójdzie na studia i potem na magazyny do Angli albo Niemiec....
    Ostrzegam: lata! Ludzie tam domy i samochody potracili...ja tylko wagon fajek

• Re: KCI - warto się zastanowić Autor: ~Tom [193.17.174.*]
    Ja kolego kupuje już od jakiegoś czasu zacząłem od jupitera później systematycznie dokupowaliśmy Kci wcześniej po 4 grosze, 3 grosze potem po 0,70 ,0,60 i teraz tez dokupuje obserwuje to spółkę od kilku lat i sadze ze teraz jest ten czas kiedy da sie na niej sporo zarobić w krótkim przedziale czasu jest kwestia do ilu to dojdzie 4,5 czy 10 zł a może 3 tego nie wiem ale na pewno poczekam byłem wcześniej na fam i tez przy 0,50 pisali ze to syf oszuści etc a zobacz jaki jest teraz kurs a wzrósł prze pół roku 800% i co da sie
[x]
ECHO 0,92% 4,95 2026-05-19 13:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.