Mam nadzieję ostatnie zjazdy. Miękkie siuśki oddają w panice, mało kto kuma jaki potencjał ma ten papier. Kupno kilkuset tysięcy akcji, wyrzucenie kilkunastu, zbicie kursu i branie z prawej ile wlezie od leszcza, który się zabija, żeby oddać, a bo nuż się później nie da. Za dużo tu dzieci i kolarzy, ale urośnie, spokojnie...
Dnia 2017-06-14 o godz. 11:26 ~manola napisał(a): > dobrze naganiacie - a tu jest wyjście nie wejście
tu nikogo nie trzeba naganiac a po czym sadzisz ze jest wyjscie?????niech kazdy sam podejmuje decyzje ja tam widze zdrowa korekte w celu wychlodzenia wsk
a poza tym Konradzie zdrowe korekty to się odbywają na obrotach kilka razy mniejszych niż wzrosty - dziś jeszcze południa nie ma i mamy większy wolumen niż wczoraj. ale tak jak mówisz każdy sam podejmuje decyzje.
Dnia 2017-06-14 o godz. 11:46 ~5gr napisał(a): > a poza tym Konradzie zdrowe korekty to się odbywają na obrotach kilka razy mniejszych niż wzrosty - dziś jeszcze południa nie ma i mamy większy wolumen niż wczoraj. > ale tak jak mówisz każdy sam podejmuje decyzje.
dokladnie zadne 5gr ja widze ruch powrotny do 21 z tego poziomu poszlo wybicie ja wzielem ty czekaj na 5gr
jest to pokaz - jak wywalić na NC cie np.1,5 mln akcji - tylko w ten sposób - tobie się udało ale najczęściej bilans musi wyjść na zero - uważaj bo stracisz. Widzisz jeszcze dzisiaj naciągnęli kilku leszczy którzy kupili po 24 gr - dlaczego ? bo mieli w oczach jeszcze cenę z przed trzech godzin.
Dnia 2017-06-14 o godz. 12:53 ~manola napisał(a): > jest to pokaz - jak wywalić na NC cie np.1,5 mln akcji - tylko w ten sposób - tobie się udało ale najczęściej bilans musi wyjść na zero - uważaj bo stracisz. Widzisz jeszcze dzisiaj naciągnęli kilku leszczy którzy kupili po 24 gr - dlaczego ? bo mieli w oczach jeszcze cenę z przed trzech godzin. >
a czemu ty sie martwisz o kogos a nie o swoja kase?????czemu nie oddajecie nizej niz 21:)))
Dnia 2017-06-14 o godz. 12:02 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-06-14 o godz. 11:56 ~sep napisał(a): > > Wczoraj zarobiłem 50% dziś straciłem 30% czyli w sumie jestem wygrany 20%y dobrze myślę?/ > > hehe spokojnie
Liczysz jak w przedszkolu, wg. mnie zarobiłeś co najwyżej 5%, minus koszty.
śledzę mechanizmy - tej spółki nie dało się nie zauważyć - więc macie co napisałem. Ciekawe ile jeszcze mają - jeżeli 0 to spekuła musi się wzajemnie rozrobić.
Dnia 2017-06-14 o godz. 13:25 ~MANOLA napisał(a): > śledzę mechanizmy - tej spółki nie dało się nie zauważyć - więc macie co napisałem. Ciekawe ile jeszcze mają - jeżeli 0 to spekuła musi się wzajemnie rozrobić.
ja tam widze ruch powrotny byl 21 z tego poziomu poszlo wczoraj wybicie i ladnie wychlodzone wskazniki teraz moze byc konsola 22-24
Dnia 2017-06-14 o godz. 13:34 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-06-14 o godz. 13:25 ~MANOLA napisał(a): > > śledzę mechanizmy - tej spółki nie dało się nie zauważyć - więc macie co napisałem. Ciekawe ile jeszcze mają - jeżeli 0 to spekuła musi się wzajemnie rozrobić. > > ja tam widze ruch powrotny byl 21 z tego poziomu poszlo wczoraj wybicie i ladnie wychlodzone wskazniki teraz moze byc konsola 22-24
no i idealnie wedlug AT jak po sznurku ruch powrotny 21:)))i teraz idziemy powoli w gore