• Chińczyk zapomniał Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Chińczyk zapomniał ,że jego akcje są notowane na GPW w Warszawie , bo tak jest zajęty produkcją linii do pieluch i pewnie dlatego też nie pamięta o raportach :)
  • Re: Chińczyk zapomniał Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    Najlepiej byłoby gdyby do końca 2017r. główny udziałowiec ogłosił wezwanie na akcje np. po 4 zł i wycofał PEIXIN z GPW.
    To nie ma najmniejszego sensu i tak żadnych wzrostów tutaj nie będzie bo od kilku lat nie ma na te akcje popytu.
    Kto ma trochę oleju w głowie ten zdaje sobie sprawę, że ani TFI ani OFE ani spekuła tych akcji kupować nie będzie.
    Tym bardziej towarzystwo wzajemnej adoracji od rajdu na 20-30 zł boi się kupowania akcji PEIXIN jak ognia.

• Re: Chińczyk zapomniał Autor: ~olo [83.30.52.*]
    Dnia 2017-06-13 o godz. 12:15 ~XXL napisał(a):
    > Najlepiej byłoby gdyby do końca 2017r. główny udziałowiec ogłosił wezwanie na akcje np. po 4 zł i wycofał PEIXIN z GPW.
    > To nie ma najmniejszego sensu i tak żadnych wzrostów tutaj nie będzie bo od kilku lat nie ma na te akcje popytu.
    > Kto ma trochę oleju w głowie ten zdaje sobie sprawę, że ani TFI ani OFE ani spekuła tych akcji kupować nie będzie.
    > Tym bardziej towarzystwo wzajemnej adoracji od rajdu na 20-30 zł boi się kupowania akcji PEIXIN jak ognia.
    >

Nie sposób dociec, co dzieje się w głowie tego Chińczyka. Doprawdy, trudno znaleźć tu jakieś szczątki logiki, ale wydaje się, że jeśli nie chciał ogłosić wezwania mniej więcej pół roku temu, to w tej chwili jest to mniej prawdopodobne. Aczkolwiek nadal by na tym zyskał. Co on ma z obecności na GPW? Poza stratami z tytułu opłat, nadwątlonego wizerunku, konieczności odsłaniania się przed konkurencją itd. Ciekawi mnie też, czy istnieje jeszcze jakiś drobny polski ciułacz, który trzyma od IPO. Oprócz Violi oczywiście ;-)
  • Re: Chińczyk zapomniał Autor: ~Viola [37.47.23.*]
    Cześć ja na IPO nie kupiłam tylko pozniej
  • Re: Chińczyk zapomniał Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2017-06-24 o godz. 11:31 ~Viola napisał(a):
    > Cześć ja na IPO nie kupiłam tylko pozniej

Tak z ciekawości czy ten gniotek to 100 % twojego portfela ?
  • Re: Chińczyk zapomniał Autor: ~Dzi [83.20.28.*]
    Tak z ciekawości ile Ty xyz straciłeś na Pexinie, że tak mocno się zadręczasz ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.9.181.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Chińczyk zapomniał Autor: ~Dzi [83.20.28.*]
    Ty już też miałeś swoje 5 minut i schowaj się do mysiej dziury i tam żal się lub chwal nad swoim losem..................
  • Re: Chińczyk zapomniał Autor: ~Viola [37.47.57.*]
    Tak
[x]
PEIXIN -11,30% 1,02 2019-04-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.