• Realne spojrzenie na kurs Autor: ~Pet [94.254.145.*]
    Po analizie wynikow i biorac za realne zapewnienie prezesa o utrzymaniu dynamiki zyskow trzeba zaczac inaczej patrzec na firme.Fakty sa takie ze majatek trwaly stale rosnie, zadluzenie w stosunku do kapitalow jest na bezpiecznym poziomie,ekspansja i rozwój jest dynamiczny.Dla inwestorow wazne jest argument ze po 2 latach dynamicznych wzrostach kursu mielismy podobna czasowa korekte mieszczaca sie w optymistycznej wersji Fibo.Widza to fundusze bo nie spanikowaly i wszyatkie TRZYMAJA AKCJE!!Byl problem z emisjami motywujacymi ale czesciowo zostal zawieszony.Jestem realista i widze ze siec nowoczesnych zakladow. przynoszacych rosnacy zysk jest na chwile obecna mocno niedowartosciowana.Przemyslcie dokladnie wszystkie parametry aktualnego stanu firmy i jestem pewny ze metoda porównawcza wyjdzie wam mocne niedowartosciowanie.
  • Re: Realne spojrzenie na kurs Autor: ~Pet [94.254.145.*]
    Wydaje sie ze moje spostrzeżenie bylo sluszne, zaczyna sie cos dziac na papierze. Polecam wykres swiecowy miesieczny , gdzie jest szansa na ladna , biala, obrotowa , swiece ktora może byc po 2 latach korekty tzw. ,,odwrotu" od dotychczasowego trendu.
  • Re: Realne spojrzenie na kurs Autor: ~Pet [94.254.145.*]
    Pisze o miesiecznej troche na wyrost ale dynamika rosnacych obrotow na tygodniowym oraz uklad wskaznikow daje mi takie podstawy do optymizmu.
  • Re: kurs A PROBLEMY Autor: ~helena [91.188.116.*]
    http://gazetalubliniecka.pl/2017/06/22/krynicki-zaplaci-kare/
  • Re: kurs A PROBLEMY Autor: ~Pet [94.254.147.*]
    Mam nowe wiadomosci z Pelkin ( baza Kreca) ,, robota idzie na maksa, szef dokupuje nowe ciężarowy' Czyli ,,,,,, mialem chyba nosa przepowiadajac na dolku spore niedowartosciowanie..
[x]
KREC 0,00% 22,70 2022-09-15 09:28:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.