• To ja też odpowiem Autor: ~mały [83.27.10.*]
    Po 6.50 ? Wykluczone !

Nie śpieszyć się i trzymać przynajmniej do końcówki zapisów ! (to do tych co w ogóle chcą odpowiedzieć).

Zwiększycie sobie w ten sposób szansę na podniesienie ceny, bo mBANK z tego co wiem będzie z dnia na dzień informował jaki jest progres. Im mniej ludzi się zapisze w pierwszych dniach/tygodniach, tym dłużej buczek będzie się drapał po głowie o ile podnieść cenę przed końcem zapisów. Myśleć !
  • Re: To ja też odpowiem Autor: ~mały [83.27.10.*]
    Jest prawie miesiąc czasu. Nie wyjeżdżasz na wakacje ? Nie potrzebujesz gotówki na już ? To siedź spokojnie na czterech literach i czekaj z decyzją najwcześniej do ostatniego tygodnia.
  • Re: To ja też odpowiem Autor: ~Krezusukarany [31.0.46.*]
    Spokojnie przecież nikt normalny nie odda cwaniakowi za 1/3 ceny wzrostowej spółki... będzie musiał poznaniaczek z 18 PLN wybecelować
  • Re: To ja też odpowiem Autor: ~ewan [5.172.237.*]
    ha ha ha
  • Re: To ja też odpowiem Autor: ~mały [83.27.7.*]
    Pozwólcie że przypomnę wam casus Integera:

Początek zapisów: 16 maca 2017 (planowany koniec 19 kwietnia 2017)
    Podniesienie ceny wezwania: 11 kwietnia 2017 (tj tydzień przed końcem) + przesunięcie terminu o kilka dni

Powtarzam - rób co chcesz byle bez pośpiechu. Pośpiech twój wróg !
  • Re: To ja też odpowiem Autor: ~obser [83.8.83.*]
    SOLOSZ NIE PODNIOSL CENY MIDASA I ZABRAL MI AKCJE ZA GROSZE
  • Re: To ja też odpowiem Autor: ~anonim [77.65.94.*]
    Przede wszystkim pisze się "SPIESZYĆ", a nie śpieszyć... poza tym i tak porozumienie, które działa na szkodę spółki nie zostało zgłoszone w ramach legislacji - ot co... proces ze strony wzywającego i odpowiedzialność każdego z osobna... nie wiedzieli?
    Sprzedawajcie, Bo próżno zostać z niczym...
  • Re: To ja też odpowiem Autor: ~mały [83.27.140.*]
    re: anonim - dziękujemy za bezinteresowną "poradę"

re: obserw - po pierwsze solo już w dniu ogłoszenia wezwania miał o 10% wyższą przewagę w akcjonariacie nad ff niż tu, po drugie ogłoszona cena była wyższa niż średni kurs z ostatnich 5 lat i kurs maksymalny z ~3.5lat, po trzecie zaoferowania cena stanowiła prawie 4-krotność wartości księgowej na akcje. Czyli solo tak naprawdę zaoferował 10x bardziej "godziwną cenę" niż jaśnie pan buczek. Porównanie kompletnie nietrafione. Pudło !
[x]
KOMPUTRON 1,33% 6,09 2026-05-20 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.