• Przychody q2 Autor: ~Zdebb [79.175.192.*]
    Bedzie wiecej niz 6 bamboli? Jak typujecie ?
  • Re: Przychody q2 Autor: ~bla_bla [188.146.136.*]
    W II kw powinno być podobnie jak w I kwartale - może troszeczkę lepiej - obstawiam minimalnie powyżej 6 mln
    w III oczekuję już wzrostu o jakieś - 10-20%
    a w IV kwartale - może nas zaskoczą - obstawiam jakieś 8 mln ale liczę na niespodziankę.
    Za to w 2018 - każdy kwartał poniżej 9mln to w moim odczuciu będzie wtopą.
    Takie coś podaję i czekam.
  • Re: Przychody q2 Autor: ~kam [89.65.89.*]
    Na podstawie czego tak przewidujesz?
  • Re: Przychody q2 Autor: ~Bla_bla [188.146.150.*]
    Trolowania garbatego, stolca i reventona. A na poważnie to tak obstawiam i zobaczymy.
    W 2011, 2012 i 2013 udało mi się wytypować cenę jaką powinny osiągnąć akcje. W zeszłym roku też pułap osiągnęły ale nie utrzymaly.
    Tak po prostu obstawiam.
  • Re: Przychody q2 Autor: ~Mat [77.112.152.*]
    a ceny akcji jak przewidujesz w perspektywie 1-3 lat ?
    Pzdr
  • Re: Przychody q2 Autor: ~Bla_bla [188.146.150.*]
    A to zależy co kryje Astana, ile chcą wypuścić obligacji u kilka innych spraw. Niemniej jednak liczę na 20 zł w tym roku.
    A ci do kolejnych lat... To tak jak wspominałem - pewne nieświadome się wyjaśnią.
  • Re: Przychody q2 Autor: eszton [5.174.114.*]
    Cena akcji to tu będzie 400. Nie wiem jedynie kiedy i czy chodzi o złotówki, czy o grosze.
  • Re: Przychody q2 Autor: ~zaza [91.224.224.*]
    @BlaBla

Chyba dobrze typujesz!! Wg mojego wyczucia w spółce wszystko jest już wszystko poukładane. Sprzedaż też już ruszyła - co widać po "listach przewozowych" (Gdańsk i Bremerhaven). Ja trzymam cały pakiet dalej...
  • Re: Przychody q2 Autor: ~Zdebb [79.175.192.*]
    Chyba licza caly czas ... powinni juz podac.
  • Re: Przychody q2 Autor: kristofer58 [79.184.255.*]
    Jeszcze nie podali,ale będą znakomite.
  • Re: Przychody q2 Autor: ~Zdebb [79.175.192.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/27916538,eko-export-sa-27-2017-wstepne-przychody-za-i-polrocze-2017r

Dramat :(
  • Re: Przychody q2 Autor: ~kris [198.208.27.*]
    Jestem niesamowicie rozczarowany kłamstwami włodarzy EEX

Nie dotarło do nich że kolejne dziwne pożyczki, wałkowate emisje oraz kłamstawa na temat rozwoju i sprzedaży mają swój koniec

Nie są pierwsi których rynek może ukaraćgroszami !!!

Spólka jest warta 6 zł, co niby ma ją podbić ???????????????????????????

DRAMAT PANOWIE Z EEX
  • Re: Przychody q2 Autor: ~Jas [94.254.227.*]
    Nie widzicie spółdzielcy że na wasze wołania nikt nie reaguje i wasze psie gadanie nic nie daje dalej tak róbcie a znajdziecie się w prokuraturze może wasze kontakty wam nie pomogą jak się trafi odpowiedni prokurator .
  • Re: Przychody q2 Autor: ~pachnącystolec [109.173.215.*]
    Tu proszę koleżeństwa,nawet potrójny nieprzeciętnie celny strzał centralnie w samo kakało,nic nie pomoże przed zagładą,,,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty ma was w nieustającej opiece.
  • Re: Przychody q2 Autor: ~kris [94.254.187.*]
    Nie jestem spółdzielcą, a do prokuratury to trzeba by zestawić pisma i komunikaty o kontraktach podpisanych i nadchodzących tuż tuż, wiecznie od nasstepnego roku !!! A po drugiej stronie pokazać wyniki z raportów finansowych !!!

Zrób sobie tak za II ostatnie lata. Do tego dodaj emisje i kolejne pozyczki -> pamietaj że WK = 6,26 pln
  • Re: Przychody q2 Autor: ~xxx [62.61.37.*]
    przestańcie sie mazać jak dzieci w przedszkolu, nie pasi to sprzedać i dowidzenia
    Tak oddaj spółdzielni akcje oni je gromadzą po niższej cenie chętnie przyjmą ile masz wszystko wezmą

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.141.205.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Część reventon garbaty co tam w Stanach zalatwiles .pewnie jakiś kontrakt dla eco którego nie będzie wasze myki nie działają nikt nie oddaje i ciekawe czy się wysypia po tym pseudo kontrakcie do którego eco nigdy nie stawało to jak ma go wygrać ? ale koszyki przeszukuje nie martw się pomogę wam w zbieraniu.
  • Re: Przychody q2 Autor: ~reventon_wro [62.141.205.*]
    ja do Stanów jeżdżę sobie za swoje
    bokuny za wasze
    kumasz różnice?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Lepiej nie bądźcie za bardzo pazerni bo zostaniecie z akcjami w grudniu a wtedy może zydostwo już powiedzieć sprawdzamy ile złota i srebra nakupiliśmy i pojadą w drugą stronę szybciej 10 razy niż rośli i możecie nie zdążyć tak jak większość.
  • Re: Przychody q2 Autor: ~kris [94.254.187.*]
    Jasiu masz problemy z rzeczywistością? Nie wiem co masz na myśli, ale do tego kontraktu stawali

Trzeci, kolejny przetarg na dostawy mikrosfery dla dużej Grupy z branży metalurgicznej.
    Zobaczymy pozyjemy możliwe że dzic z revim stawał i to jest pytanie czy wogóle był może za dużo sobie odpowiadam ale znam ich metode na zwiększenie ilości papiera . a jest się o co bić .
    Mam wątpliwości czy to ty kris bo pisales zawsze z innego IP .
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.