W II kw powinno być podobnie jak w I kwartale - może troszeczkę lepiej - obstawiam minimalnie powyżej 6 mln w III oczekuję już wzrostu o jakieś - 10-20% a w IV kwartale - może nas zaskoczą - obstawiam jakieś 8 mln ale liczę na niespodziankę. Za to w 2018 - każdy kwartał poniżej 9mln to w moim odczuciu będzie wtopą. Takie coś podaję i czekam.
Trolowania garbatego, stolca i reventona. A na poważnie to tak obstawiam i zobaczymy.
W 2011, 2012 i 2013 udało mi się wytypować cenę jaką powinny osiągnąć akcje. W zeszłym roku też pułap osiągnęły ale nie utrzymaly.
Tak po prostu obstawiam.
A to zależy co kryje Astana, ile chcą wypuścić obligacji u kilka innych spraw. Niemniej jednak liczę na 20 zł w tym roku.
A ci do kolejnych lat... To tak jak wspominałem - pewne nieświadome się wyjaśnią.
Chyba dobrze typujesz!! Wg mojego wyczucia w spółce wszystko jest już wszystko poukładane. Sprzedaż też już ruszyła - co widać po "listach przewozowych" (Gdańsk i Bremerhaven). Ja trzymam cały pakiet dalej...
Nie widzicie spółdzielcy że na wasze wołania nikt nie reaguje i wasze psie gadanie nic nie daje dalej tak róbcie a znajdziecie się w prokuraturze może wasze kontakty wam nie pomogą jak się trafi odpowiedni prokurator .
Tu proszę koleżeństwa,nawet potrójny nieprzeciętnie celny strzał centralnie w samo kakało,nic nie pomoże przed zagładą,,,z inwestorskim pozdrowieniem-niech krwisty ma was w nieustającej opiece.
Nie jestem spółdzielcą, a do prokuratury to trzeba by zestawić pisma i komunikaty o kontraktach podpisanych i nadchodzących tuż tuż, wiecznie od nasstepnego roku !!! A po drugiej stronie pokazać wyniki z raportów finansowych !!!
Zrób sobie tak za II ostatnie lata. Do tego dodaj emisje i kolejne pozyczki -> pamietaj że WK = 6,26 pln
Część reventon garbaty co tam w Stanach zalatwiles .pewnie jakiś kontrakt dla eco którego nie będzie wasze myki nie działają nikt nie oddaje i ciekawe czy się wysypia po tym pseudo kontrakcie do którego eco nigdy nie stawało to jak ma go wygrać ? ale koszyki przeszukuje nie martw się pomogę wam w zbieraniu.
Lepiej nie bądźcie za bardzo pazerni bo zostaniecie z akcjami w grudniu a wtedy może zydostwo już powiedzieć sprawdzamy ile złota i srebra nakupiliśmy i pojadą w drugą stronę szybciej 10 razy niż rośli i możecie nie zdążyć tak jak większość.
Zobaczymy pozyjemy możliwe że dzic z revim stawał i to jest pytanie czy wogóle był może za dużo sobie odpowiadam ale znam ich metode na zwiększenie ilości papiera . a jest się o co bić .