• Na ilu staniemy? Autor: ~lona [155.145.208.*]
    I jak panowie, na ilu konczymy nurkowanie? 36, 35?
  • Re: Na ilu staniemy? Autor: astra69 [91.231.92.*]
    Jest tylko jeden problem. Czy zwalają kurs żeby zbierać. Czy jest jakiś problem o którym nie wiemy, a akcje wyprzedają po woli, żeby nie było paniki. Fakty: 38 000 000 akcji spółki, obroty dzisiaj 5 (!) transakcji , 248 sztuk (!), 9 000 zł. Nie wygląda to na panikę. Jestem spokojny chociaż nie wiem o co chodzi. Pewnie jak zwykle, jakieś przekręty.
    Zabawię się we wróżkę. Nie zejdziemy poniżej 35. A jeśli nawet to na chwilę. Następnie północ nas czeka. (Nie naganiam. Każdy robi to co uważa za słuszne).
  • Re: Na ilu staniemy? Autor: ~Arqs [95.40.243.*]
    Śmieszne obroty zwalają kurs aby obsrani frajerzy oddali po 37,38 ....;)
    Ktoś tu się wzraźnie bawi kursem....
  • Re: Na ilu staniemy? Autor: ~Adalbert [93.159.154.*]
    Prawie równy rok temu pisałem (przy kursie 24,40 ;) że spokojnie dobieram na dołkach.
    Opłaciło się. Bez fajerwerków ale zysk godziwy.
    Z założenia spółka do długiego stabilnego inwestowania. Żadnych kółek.
    Strategia pozostaje ta sama. Doglądać jak duży zaniży żeby coś przerzucić i trochę dokupić do paczki.
    Oczywiście pilnować czy nie będzie jakiegoś wywrotu.
    Przy okazji wszystkim którzy myślą podobnie i wytrwali, druga świeczka na torcie [!!]
    Za kilka dni dwa lata od debiutu ;)
  • Re: Na ilu staniemy? Autor: astra69 [37.47.87.*]
    Ktoś przerzuca kilkaset akcji w tę i z powrotem. Jaki to ma sens ?
  • Re: Na ilu staniemy? Autor: ~Mario [5.172.255.*]
    Z punktu widzenia techniki wykres musi trochę wyrównać. Jeżeli byśmy obserwowali wykres jednodniowy półroczny to po przeciągnięciu linii trendu od dołka z 30.stycznia to widać,że dzisiejszy dołek dotyka właśnie linii trendu. Według mnie powinno odbić w górę. Jeżeli przebije w dół to oznacza, że może chce wyrównać do rocznej linii trendu a wówczas mówimy o wartościach ok.33 - 32. Jeżeli odbije w górę z dzisiejszej pozycji to w tym ruchu spodziewam się 45 zł. Ja pisałem wcześniej koniec roku 50 zł z paluszkiem. Pozdrawiam posiadaczy.
[x]
ATAL 0,00% 58,00 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.