....spółka na tą samą literę i tej samej branży....kto 7 lat temu nie pomylił się i zainwestował w Famur dzisiaj odcina kupony i myśli o emeryturze....Famur pokazał jak być rynkowym czempionem ( zarówno finansowym jak i branżowym)....o wynikach a w szczególności marży my możemy jedynie pomarzyć....tym bardziej o współpracy z rynkiem finansowym....wczorajsze ABB na prawie 100 mln akcji pokazało jak świetnie sobie na tym rynku Famur radzi....i tylko było się nie pomylić 7 lat temu
Dobrze prawisz i zuch jesteś ? Przed 7 laty kupiłem Zetkamę ,po 9 zl,teraz siedzę i odcinam kupony Kupiłem Forte,Unibep,Amikę,Sanok, Snieżkę Nawet Ursus,Polmex iwszedzie zarabiam lepiej niż na Famur Duzo lepszy jestem od ciebie :::))) Tylko ta szulernia nie jest dla ludzi tylko dla banksterki i ona dokladnie zniszczy idywidualnych. Takie dyrdymały i mądrosci to kążdy z nas może pisać.
czemu po nim jedziesz? on tylko porównuje famur z fasingiem - jako podmioty z tej samej branży a te co Ty wymieniasz to chyba inna...
no ale widać bicksterowe pociotki i przydupasy ciągle czujne i nie pozwolą pisać źle o tej spółce, w famurze są młodzi i perspektywiczni ludzie, którzy nie liczą na stare kontakty z czasów komuny i idą do przodu, nikt tam nie dyma inwestorów, nie zakłada jakichś dziwnych spółek niewiadomo po co, nie buduje zamków na piasku, apropo - jak tam bicksterowe przydupasy ta kopalnia barbara w Chorzowie? ile już fedruje? ;)
Myślę, że rodzina Bik po prostu nie dorosła mentalnie do budowania globalnego biznesu. Dlatego m.in. nie widzi korelacji pomiędzy wizerunkiem na rynku kapitałowym i możliwościami realizacji poważniejszych przedsięwzięć biznesowych. Pzdr