• cisza Autor: ~oj [37.248.56.*]
    ogólnie zauważyłem bardzo mało komentarzy...przy takich spadkach to aż dziwne....wszyscy uciekli, znowu zostałem sam?
  • Re: cisza Autor: ~_Tom_ [31.178.240.*]
    Obroty na spadkach duze nie sa, na koniec zaczeli cos kupować to jeszcze paniki nie ma. A czasami nawet cieszy ze tu jest spokojnie w porównaniu z innymi spolkami.
  • Re: cisza Autor: ~boavista [83.7.99.*]
    Ja też tu jeszcze jestem i popieram cię , a chwilowa cisza to oznaka braku niedyspozycji spowodowanej nieoczekiwanym kursem bytka.Ale wiem że będzie lepiej i też będziemy się cieszyć wzrostem kursu. Pozdrawiam i życzę powodzenia
  • realizacja inwestorów z gołębnika Autor: ~Rekin [109.197.190.*]
    zostali ci którzy nie zajmują się spekułą i straszeniem po forach, ostatnie dwa dni to realizacja nieudaczników zwanych "inwestorami" których zadowalają 5% zyski, którzy siedzą bezustannie na tabelach i patrzą kiedy tylko ich zysk przekracza opłatę transakcyjną - wtedy sprzedają - OT tacy inwestorzy. Ci ludzie nie zakładają żadnych celów czy targetów, dla nich celem jest pierdzielenie farmazonów na forach żeby zaniżać realną wartość spółki, kupić i sprzedać zarobić 1 procent i do domu.... Przed spadkami były spore zakupy jednostkowe przekraczające 1 mln zł za transakcję (klika skupów) - tak więc sądzę że poza rozumnymi ludźmi będącymi prawdziwymi inwestorami a nie karierowiczami zaa laptopów z media markt do posiadaczy akcji BYTOM dołączył jakiś fundusz lub poważny inwestor.
  • Re: realizacja inwestorów z gołębnika Autor: ~Oj [31.0.70.*]
    Ja wszystko rozumiem tylko boję że nad naszą gpw nie ma żadnego nadzoru, już nie raz na nie jednej spółce dziwne rzeczy się działy.tutaj nie rozumiem w żaden sposób tych spadków.ps. pamiętam jak ładnie rósł kurs Nordei kiedy był przyjmowany przez pko.
  • Re: realizacja inwestorów z gołębnika Autor: ~_Tom_ [31.178.240.*]
    Cofajac sie rowno o rok na wykresie kurs również skakal miedzy 2,8x a 2,6x aby potem wybic sie w okolice 3 zl. Trzymam akcje i licze na powtórkę
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.