Obroty na spadkach duze nie sa, na koniec zaczeli cos kupować to jeszcze paniki nie ma. A czasami nawet cieszy ze tu jest spokojnie w porównaniu z innymi spolkami.
Ja też tu jeszcze jestem i popieram cię , a chwilowa cisza to oznaka braku niedyspozycji spowodowanej nieoczekiwanym kursem bytka.Ale wiem że będzie lepiej i też będziemy się cieszyć wzrostem kursu. Pozdrawiam i życzę powodzenia
zostali ci którzy nie zajmują się spekułą i straszeniem po forach, ostatnie dwa dni to realizacja nieudaczników zwanych "inwestorami" których zadowalają 5% zyski, którzy siedzą bezustannie na tabelach i patrzą kiedy tylko ich zysk przekracza opłatę transakcyjną - wtedy sprzedają - OT tacy inwestorzy. Ci ludzie nie zakładają żadnych celów czy targetów, dla nich celem jest pierdzielenie farmazonów na forach żeby zaniżać realną wartość spółki, kupić i sprzedać zarobić 1 procent i do domu.... Przed spadkami były spore zakupy jednostkowe przekraczające 1 mln zł za transakcję (klika skupów) - tak więc sądzę że poza rozumnymi ludźmi będącymi prawdziwymi inwestorami a nie karierowiczami zaa laptopów z media markt do posiadaczy akcji BYTOM dołączył jakiś fundusz lub poważny inwestor.
Ja wszystko rozumiem tylko boję że nad naszą gpw nie ma żadnego nadzoru, już nie raz na nie jednej spółce dziwne rzeczy się działy.tutaj nie rozumiem w żaden sposób tych spadków.ps. pamiętam jak ładnie rósł kurs Nordei kiedy był przyjmowany przez pko.