Wszyscy czekają. Nikt nie chce wykonać ruchu pierwszy. Strach dołować kurs, bo dokupią, a prawa do dywidendy blisko. Kupowane jest wszystko ponad wsparciem. Dwa zlecenia zeszły (6.31 i 6.30 po ok 4.000,- PLN). Prosta droga do wzrostu na 6.54 ÷ 6.94 stoi otworem. To tylko moje zdanie. Kto pierwszy wystartuje!
Dla mnie ponad 10-letniej akcjonariuszki to nawet lepiej że nie ma tu jakichś szaleńczych wzrostów.Jest stabilny trend, co roku dywidenda,i po głowie nie kołaczą się myśli żeby sprzedać a później niżej odkupić.Z doświadczenia wiem, że uda się raz czy dwa, a potem pociąg odjeżdża.Na zbyt wielu spółkach dałam się tak ograć.Zatem mi ten stabilny i spokojny trend wzrostowy wcale nie przeszkadza.
jak dla mnie to pod tą transakcję z dzisiaj na 60k akcji możliwe, że jeszcze się powymieniają ze 3x ale spółki nie ma co dołować, kolejne wyniki tylko lepsze
Mam nadzieję, że nie zamknąłem dyskusji? Widać, że fundusze więcej nie chcą. Nie wiem: Kto jest właścicielem 9,90% akcji Spółki? Najważniejsze, że chyba Ci, którzy mieli sprzedać już sprzedali!!!