• i kto miał rację??? Autor: ~pj [46.134.128.*]
    Nie rozumiem ludzi, którzy to trzymają. Mogliście wychodzić powyżej 1 zł, a jak zwykle pewnie w panice przed końcem roku będziecie wychodzić poniżej 60 groszy, albo i gorzej. Pisałem miesiąc i dwa i 3, że tutaj raczej będzie dół. To walne nie wniosło nic, a raczej pogorszyło sprawę. Zobaczcie na moje posty, czy gdzieś się myliłem. Pisałem chyba na początku maja, że do wakacji raczej poniżej 80 groszy, i taki będzie tutaj kierunek. No chyba, że jest jakiś as w rękawie - ale bardzo, bardzo małe na to szanse. Myśl i nie płać...
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~kwota [188.146.141.*]
    Fota.
    "przyszłość jest nasza"
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~pj [195.39.77.*]
    Tak, Wasza. XY i innyh króli powinni zamknąć. Parszywa spekuła. Choć napiszę jeszcze raz, trzeba było słuchać...Myśl, a nie płać.
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~nnn [81.190.243.*]
    gdyby zawarl uklad z bankami byloby inaczej , takze emocje na bok panie pj. Tu bedzie jeszcze ciekawie, spekulanci nie odpuszczą
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~Ad [94.254.145.*]
    Nnn zgadzam się z tobą także nie kieruje się emocjami jak większość graczy na gpw , myślę że ,obecna sytuacja, jest misternie przemyślana że strony fotow...choć wszystko może się jeszcze zdążyć ale pozytywny scenariusz przynajmniej vw moim odczuciu jak najbardziej prawdopodobny.
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~nnn [81.190.243.*]
    nic nie sugeruje i nic nikomu nie kaze robic, jest okazja do redukcji i odrobienia strat. nie ma jeszcze wyroku sądu.
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~kwota [188.146.81.*]
    Dnia 2017-06-07 o godz. 14:19 ~Ad napisał(a):
    > Nnn zgadzam się z tobą także nie kieruje się emocjami jak większość graczy na gpw , myślę że ,obecna sytuacja, jest misternie przemyślana że strony fotow...choć wszystko może się jeszcze zdążyć ale pozytywny scenariusz przynajmniej vw moim odczuciu jak najbardziej prawdopodobny.

Tak jest :) - Polacy nic się nie stało!
    - no może poza tym, że 2 pokolenia fotów latami ładowało wszystkich jak leci nie w ten otwór, co trzeba, tak od 53zł do 30gr! i wszystko to było misternie przemyślane, a pewnie to jeszcze nie koniec...(?) bo "PRZESZŁOŚĆ JEST NASZA"
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~Pj [62.201.24.*]
    Ludzie puknijcie sie w głowę... Ostatni tutaj zgasi światło, i tyle w temacie,,,
  • Game Over Autor: ~Sterw [178.36.2.*]
    kolejny bankrut
  • Re: i kto miał rację??? Autor: ~dex [87.98.244.*]
    stado sępów wyczuło padlinę i przygotowują się do żeru, jeszcze troszkę powinno spaść jak sądzicie
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.