Nie rozumiem ludzi, którzy to trzymają. Mogliście wychodzić powyżej 1 zł, a jak zwykle pewnie w panice przed końcem roku będziecie wychodzić poniżej 60 groszy, albo i gorzej. Pisałem miesiąc i dwa i 3, że tutaj raczej będzie dół. To walne nie wniosło nic, a raczej pogorszyło sprawę. Zobaczcie na moje posty, czy gdzieś się myliłem. Pisałem chyba na początku maja, że do wakacji raczej poniżej 80 groszy, i taki będzie tutaj kierunek. No chyba, że jest jakiś as w rękawie - ale bardzo, bardzo małe na to szanse. Myśl i nie płać...
Nnn zgadzam się z tobą także nie kieruje się emocjami jak większość graczy na gpw , myślę że ,obecna sytuacja, jest misternie przemyślana że strony fotow...choć wszystko może się jeszcze zdążyć ale pozytywny scenariusz przynajmniej vw moim odczuciu jak najbardziej prawdopodobny.
Dnia 2017-06-07 o godz. 14:19 ~Ad napisał(a): > Nnn zgadzam się z tobą także nie kieruje się emocjami jak większość graczy na gpw , myślę że ,obecna sytuacja, jest misternie przemyślana że strony fotow...choć wszystko może się jeszcze zdążyć ale pozytywny scenariusz przynajmniej vw moim odczuciu jak najbardziej prawdopodobny.
Tak jest :) - Polacy nic się nie stało! - no może poza tym, że 2 pokolenia fotów latami ładowało wszystkich jak leci nie w ten otwór, co trzeba, tak od 53zł do 30gr! i wszystko to było misternie przemyślane, a pewnie to jeszcze nie koniec...(?) bo "PRZESZŁOŚĆ JEST NASZA"