• ABM Autor: ~Gori [176.115.250.*]
    Uważam, że zanim ABM Solid wyjdzie na prostą musi minąć jeszcze bardzo długi czas, pewnie nie unikniemy jakiejś emisji. Dług nawet po redukcji jest ogromny a wyniki nie zachwycają. Wygląda na to, że zmierza w dobrym kierunku ale przed nami jeszcze bardzo długa droga. Oczywiście na dobrych informacjach może skoczyć do 20-25zł, ale 100 to za 2 lata minimum.
  • Re: ABM Autor: ~edar [195.238.166.*]
    Uważam, że zanim ABM Solid wyjdzie na prostą musi minąć jeszcze bardzo długi czas, pewnie nie unikniemy jakiejś emisji. Dług nawet po redukcji jest ogromny a wyniki nie zachwycają. Wygląda na to, że zmierza w dobrym kierunku ale przed nami jeszcze bardzo długa droga. Oczywiście na dobrych informacjach może skoczyć do 20-25zł, ale 100 to za 2 lata minimum.

Czy długi czas, czy krótki zależy od prezesa ABM. Po redukcji dług jest niewielki, jak na firmy budowlane a zaproponowany w grudniu 2016 układ jest bardzo korzystny dla spółki. Emisja akcji będzie niepotrzebna jeśli prezes z żoną sprzedają akcje chińczykom. Wyniki spółki w sytuacji kiedy firma / w upadłości układowej / ma problemy z otrzymaniem kredytów i poręczeń, są bardzo dobre. Dziwię się sprzedającym na tych poziomach.
  • Re: ABM Autor: ~bob_budowniczy [94.246.150.*]
    jeśli przyjąć na "okrętkę" redukcję rzędu 85% to pozostaje coś ponad 30 mln zł.....więkoszości płatne w półrocznych ratach przez ponad 5 lat....teraz chyba gotówki mają ponad 12 mln zł....chyba dadzą rade :)
  • Re: ABM Autor: ~str [91.195.46.*]
    A ja i tak uważam że spadnie do 3-4 zł tak jak pisałem wcześniej.
    I wtedy dokupię.
  • Re: ABM Autor: ~str [78.8.49.*]
    Myślisz że nikt nie patrzy na IP komputera owszem sprzedałem małą ilość z myślą odkupienia po zatwierdzeniu układ a to
    jeszcze potrwa.
  • Re: ABM Autor: ~Abmsolidmaniak [89.71.224.*]
    Dnia 2017-06-07 o godz. 12:43 ~str napisał(a):
    > Myślisz że nikt nie patrzy na IP komputera owszem sprzedałem małą ilość z myślą odkupienia po zatwierdzeniu układ a to
    > jeszcze potrwa.

Zeby sprzedac COS ( akcje ) trzeba miec je najpierw na rachunku:-)))
    Nie mozna realnie sprzedac czegos czego się nie ma:-))
    Skoncz fantazjowac !!!

• Re: ABM Autor: ~Wtajemniczony [31.0.123.*]
    Dokładnie Racja
  • Re: ABM Autor: ~CICHY [94.254.158.*]
    DOBRE INFORMACJE

Przedmiotem umowy jest realizacja zadania pod nazwą: "Budowa budynku mieszkalnego nr 1 wraz z niezbędną infrastrukturą towarzyszącą przy ul. Św. Barbary w Tarnobrzegu?. 

Wartość umowy wynosi 7 477 434,01 zł netto. 

Termin realizacji ? 3 sierpnia 2018 roku. 

• Re: ABM Autor: ~dw [178.159.171.*]
    Czuję,że KCI zaraz ruszy. Zero podaży, ogromne kupno w arkuszu po lewej.
    Wartość księgowa jednej akcji 5,35 zł przy cenie akcji 1,03-1,05

Okazja jakich mało moim zdaniem :)
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.