Więc jutro sprzedaj pisałem będzie układ będzie wzrost pomyliłem się o kilka dni przypominam co pisałem
e: Jutro 10 zł a do czerwca 2.60 i likwidacja Autor: ~baca [83.27.10.*] 2017-04-09 15:31
Dnia 2017-04-08 o godz. 10:18 ~str napisał(a):
> Co się stanie gdy w czasie żniw będzie co dnia lał deszcz wtedy zostaną tylko kiszone ogórki.
> Tu musi dojść do układu a wtedy musi być dodruk a by był dodruk Pawlik musi dokonać splitu i wyjdzie jak na CFI
> Intakusa Gant brał po 4 zł a przed splitem 1 do 40 podbili z 10 zł do 200 zł to split drug wcześniej był 1 do 25 razem daje
> 1 do 65 Pawlik ma oficjalnie 53 % plus to z Dipędu razem 70 pare Akcji jest około 800 tyś dług po redukcji
> to 20 ml 85 % zamienione na akcje daje dodruk 100 ml po 1 zł nominał jest 4.50 więc więc split wywali to do 500 zł
> Otwarcie po spicie ok 4 zł jazda ze 100 procent w górę pod kontrakty Chińskie .Banki uwalają swoje po 8 zł na szczycie
> i każdy jest hepi .Teraz odkrrywam karty i pozdrawiam kopytko
O o o witam Pana , Panie kopytko , naganiaczu baranie z Intakusa . Chociaż byłem na Pana wściekły gdy obrzydzał i pluł na spółkę to chciałem serdecznie podziękować za kupę szmalu zarobionego właśnie tam. Gdy szła nagonka to ja dobierałem papierki i z średnio 10 zł za sztukę wywaliłem po 160 zeta za papier a miałem tego sporo. hahaha tutaj widzę ,że kopytko znowu "pracuje" więc może tutaj zawitam ?. Zastanowię się . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!