• str - skończyły się twoje mądrości ? Autor: ~ciocia [94.254.128.*]
    a taki chojrak byłeś !
  • Re: str - skończyły się twoje mądrości ? Autor: ~str [62.87.215.*]
    Mniej leszcza tym lepiej ja tam część wysypałem choć możliwe że odkupie zawsze to 3 zł taniej i tak 4 raz hi hi
  • Re: str - skończyły się twoje mądrości ? Autor: ~waldek [94.254.128.*]
    tego się można było spodziewać - ot i twoje mądrości wypłynęły z twojego mózgu.
  • Re: str - skończyły się twoje mądrości ? Autor: ~bob_budowniczy [94.246.150.*]
    może i fajnie by było jakby jednak trochę akcji instytucje dostały....mogli by pompować kurs co by ładne wyniki pokazać
  • Re: str - skończyły się twoje mądrości ? Autor: ~str [62.87.215.*]
    Tu jest nas tylko pięciu i to jest ok.5 lat Pawlik zbierał wraz z tym po Dipendu ma zapewne 90 pare % to on będzie teraz pompował
    bo split musi zrobić by nie stracić kontroli .Jeśli by nie zrobił to po redukcji musieli by wydrukować za 130 ml a to daje za jeden
    papier ok 163 zł by nie stracić kontroli to razy dwa plus jeden procent to daje ok 328 zł .
    Lecz to nie koniec banki muszą to sprzedać by odzyskać dług to dopiero są na zero Pozostał jeszcze Chińczyk który chce
    kupić .Byłem na CFI (intakus ) tamto to pikuś dług był tylko u Czarneckiego 49 ml i poszli na ponad 200 zł a po otwarciu po
    splicie jeszcze 80% czyli 400 zł Tu spokojnie będzie nawet lepiej Kontrola biletów rozpoczęta.Pozdrowienia dla bacy i Agi to ja
    wasz kopytko baj baj
  • Re: str - skończyły się twoje mądrości ? Autor: ~waldek [94.254.128.*]
    a przecież chciałeś dokupić jeszcze w ubiegłym tygodniu po 6-7 zł.
    twoje przepowiednie można miedzy bajki włożyć.
    tylko się znowu nie poskarż.
  • Re: str - skończyły się twoje mądrości ? Autor: ~str [78.8.113.*]
    Więc jutro sprzedaj pisałem będzie układ będzie wzrost pomyliłem się o kilka dni przypominam co pisałem

e: Jutro 10 zł a do czerwca 2.60 i likwidacja Autor: ~baca [83.27.10.*] 2017-04-09 15:31
    Dnia 2017-04-08 o godz. 10:18 ~str napisał(a):
    > Co się stanie gdy w czasie żniw będzie co dnia lał deszcz wtedy zostaną tylko kiszone ogórki.
    > Tu musi dojść do układu a wtedy musi być dodruk a by był dodruk Pawlik musi dokonać splitu i wyjdzie jak na CFI
    > Intakusa Gant brał po 4 zł a przed splitem 1 do 40 podbili z 10 zł do 200 zł to split drug wcześniej był 1 do 25 razem daje
    > 1 do 65 Pawlik ma oficjalnie 53 % plus to z Dipędu razem 70 pare Akcji jest około 800 tyś dług po redukcji 
    > to 20 ml 85 % zamienione na akcje daje dodruk 100 ml po 1 zł nominał jest 4.50 więc więc split wywali to do 500 zł
    > Otwarcie po spicie ok 4 zł jazda ze 100 procent w górę pod kontrakty Chińskie .Banki uwalają swoje po 8 zł na szczycie
    > i każdy jest hepi .Teraz odkrrywam karty i pozdrawiam kopytko 

O o o witam Pana , Panie kopytko , naganiaczu baranie z Intakusa . Chociaż byłem na Pana wściekły gdy obrzydzał i pluł na spółkę to chciałem serdecznie podziękować za kupę szmalu zarobionego właśnie tam. Gdy szła nagonka to ja dobierałem papierki i z średnio 10 zł za sztukę wywaliłem po 160 zeta za papier a miałem tego sporo. hahaha tutaj widzę ,że kopytko znowu "pracuje" więc może tutaj zawitam ?. Zastanowię się . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.