Byłem w tym tygodniu w jednym z oddziałów we Wrocławiu. Ruch jak diabli. Telefony się urywają ludzie kupują. Fajne ceny duży wybór osobiście będę tam jeździłem częściej. Miałem jakiś czas temu te akcje i sprzedałem że strata. Zastanawiam się czy nie kupić jednak nich znowu.
Nie zastanawiaj się tylko kupuj , info w drodze mój znajomy wczoraj rozmawiał z yeti , będzie opublikowane tak gdzieś około 15:30 cena docelowa 10,73 rub.
Może prezes siedzi dłużej na obiedzie z prezesem któregoś z banków? Śmieją się razem, popijają wino i planują urlop w Alpach? Któż to wie. Taki jeden kolega, który tutaj często pisze posty na pewno wie, dlaczego nie ma jeszcze żadnej informacji. On ma najświeższe i najprawdziwsze z prawdziwych informacje.
Dnia 2017-06-05 o godz. 16:34 ~qqq napisał(a): > Może prezes siedzi dłużej na obiedzie z prezesem któregoś z banków? Śmieją się razem, popijają wino i planują urlop w Alpach? Któż to wie. Taki jeden kolega, który tutaj często pisze posty na pewno wie, dlaczego nie ma jeszcze żadnej informacji. On ma najświeższe i najprawdziwsze z prawdziwych informacje.
A może mają wesoły wieczorek (?)! - z piątku na wtorek
Za szybko. Jeszcze trochę, zanim naród zapomni o ściemie z Financo. Najpierw znajdą nową firmę - krzak, potem się z nią ułożą, potem jeszcze poczekają, a potem dopiero ewentualny komunikat.