Podobno kolejny oddzial zamknęli - to prawda? ile oddziałów ma ten bankrut jeszcze? 15? 16? czy chociaż do 20 dobijaja? wychodzi ze te sklepy nie maja w ogole obrotu (11mln obrotu całej frmy na kwratał to tyle co nic) .....
Z tego co wiem to już końcówka restrukturyzacji i zamykania nierentownych oddziałów funkcje oddziału przejęła fota direct szykuje się bardzo dobre info podejrzewam że po walnym czyli na dniach a może już dziś w każdym bądź razie fota wstaje z kolan choć łatwo jej to nie przychodzi.
Dnia 2017-06-01 o godz. 07:16 ~Ad napisał(a): > Z tego co wiem to już końcówka restrukturyzacji i zamykania nierentownych oddziałów funkcje oddziału przejęła fota direct szykuje się bardzo dobre info podejrzewam że po walnym czyli na dniach a może już dziś w każdym bądź razie fota wstaje z kolan choć łatwo jej to nie przychodzi.
Fota wstaje z kolan ? Jakies przykłady i potwierdzenia na to masz? Przecież w Focie się nic nie dzieje coraz więcej zwolnień . Ludzie nie mają co robić na magazynach. Ogarnijcie się !!! Wzrost akcji tylko i wyłącznie spekulacyjny..
Już pisałem jak w Grudziądzu byłem w focie po pasek rozrządu do vw to nawet nie raczyli spojrzeć w komputer a już krzyczeli ze nie mają i szkoda mojego czasu, to w takim układzie co mają ??? ocet ?? do odkamieniania chłodnic ??? Już tutaj zarobiłem ale długo się bujałem , chciałem ponownie spróbować szczęścia , po tym co widziałem pasuje wolę nie zarobić i nie ryzykować .
A na .uj tu zaglądacie i płaczecie?! - a w sumie, to im was więcej, tym lepiej Fota wcześniej, czy później i tak się ułoży i nie ma żadnego znaczenia, kogo już wcześniej wy.uchał i kogo jeszcze wy.ucha.
20.05.2017 do południa , siedziało trzech sprzedawców a w magazynie pusto , większy interes był by z wynajmu tego budynku niż z handlu , Zaglądam tu z ciekawości jak pisałem byłem zainteresowany kupnem małego pakieciku ale pasuje , nikomu nie bronie zakupów kupujcie nawet po 2 zł może macie informacje u źródła teraz jest poniżej złotówki tak ze bieście ile się da , ja tylko piszę co widziałem , Zyczę mega zysku.
Tak myślę jeszcze jakiś mały pakiecik dokupić warto fote mieć w swoim koszyku oczu ważę także ewentualne straty dlatego inwestuje w przynajmniej 5 spolek na focie już wielokrotnie zarobilem i mam nadzieję Że teraz będzie tak samo nawet ewentualna strata mnie nie poraża myślę Że będzie ok.