• manipulacje akcjami Autor: ~wiatrak [89.79.137.*]
    tak to się kończy
    http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/prokuratura-stawia-zarzuty-dla-romana-k-za-gieldowe-manipulacje,744505.html
  • Re: manipulacje akcjami Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Różnie u mnie z poglądami. W takich i uchodźców (nachodźców) sprawach w stu procentach popieram dobrą zmianę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.79.137.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    No właśnie, czy wyłapią, a czy ukarzą należycie - mało realne.
    Póki co czekam na jakieś rozstrzygniecie w NTT, ten stan nie może trwać w nieskończoność. Daję sobie dużo czasu ponieważ jest to moja ostatnia inwestycja na GPW, a nie potrafię przegrywać.
  • Re: manipulacje akcjami Autor: ~wiatrak [89.79.137.*]
    najtańsza spółka na gpw spółki  patrowicza  krzaki bez majątku wyżej stoją .nadzór powinien zawiesić akcje do wyjaśnienia .
  • Re: manipulacje akcjami Autor: ~niezalogowany [89.70.66.*]
    Jak dla mnie oczywista sprawa, co tu wyjaśniać - cała spółka w posiadaniu jednej rodziny - ojciec chrzestny kurs ustawia. Żeby było śmieszniej- jest to legalne.
    Oczywiście jest szansa na reakcję na plan zawieszenia, że np. wtedy ojciec chrzestny zarządzi wzrost o 100% i też tak będzie (oczywiście później znów uwalą).
    Całe szczęście rodzina dba o spółkę, więc nie przejmowałbym się tak bardzo ceną (bo i zresztą mam to na ike, a do emerytury jeszcze mam ze 100 lat). Moim zdaniem z racji dobrej komunikacji z akcjonariuszami, niskiego ryzyka i imponującego potencjału zysków warto mieć pakiet w portfolio i tyle.
    Można albo poczekać aż szef zarządzi wzrosty i sprzedać, albo uśredniać na spadkach i bawić się w Buffeta. Fakt, nie jest to papier dla szybkich ciułaczy.
  • Re: manipulacje akcjami Autor: ~wiatrak [89.79.137.*]
    każdy wie tylko nadzór nie !  ha ha   a sprawa jest prosta .Sprawdzenie zleceń sprzedaży i kupna jestem pewien ,że jest to kilka osób powiązanych z ojcem Tadeuszem . zawiesić najlepsze wyjście !!!!
    Czy NTT już zbankrutował, bo kurs tak.
  • Re: manipulacje akcjami Autor: ~kipa [46.134.147.*]
    Dno mulu
  • Re: manipulacje akcjami Autor: ~Mar [37.248.166.*]
    Pewna pani weszła w posiadanie akcji i teraz uplynnia.......na waciki
[x]
NTTSYSTEM 0,00% 11,05 2026-04-02 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać