A mnie interesuje zdanie magika. Co o tym wszystkim myśli? Jaki kurs widzi w najbliższej przyszłości? Mówił o jesieni tak miej więcej po wakacjach a tu taka niespodzianka :) Osobiście uważam że 1 zł to za mało i kurs wyhamuje przy 2 zł Pozdrawiam :)
Jak 4 zł :) Nie no za długo gram na GPW aby coś takiego na UT zobaczyć może za 3 -4 michy to tak ale nie w 10 - 15 sesji ps. chyba że padnie jednocześnie info o skubie :)
Hehe no jakie jest moje zdanie :-) cały czas powtarzam, że Janek to biznesmen, spodziewałem się w raporcie za 2 kwartał fajnych zysków, informacje pojawiły się wcześniej, ogólnie zobaczymy czy zacznie się skup po przekroczeniu 1 PLN, ale tak czy inaczej czekam na info o odebraniu reszty akcji z podniesienia kapitału które poszły dla podprogowych, poza tym inwestycja w cashback wg mnie to strzał w dziesiątkę, tylko dziwi mnie, że ncf nie działa na konto tego by ten biznes zareklamować, chyba że to jeszcze nie odpowiedni na to czas
Czyli też spodziewasz się podobnie jak ja że może paść info o skupie ? Uważam również że po walny padnie info o przekroczeniu przez united 33% Pytanie ma. Czy podobnie jak EFH ,bioerg itd przejęta spółka twoim zdaniem zostanie wydojona Czy może plany są dalekosiężne?
Nie uważam że bioerg został wydojony, pamiętaj że mając zyski rozłożone na kilka spółek płacisz mniejsze podatki, bioerg służy jako słup przez który można mielić kasę, dla tego United wcale jako spółka nie musi wykazywać zysków a kasa i tak będzie się zgadzać
Rozumiem twoje argumenty ale podobne zdanie miałem przy EFH i sam widzisz co teraz jest nawet sprzedać tego teraz nie mogę:( Co do UT to moje zdanie jest takie że 1 zł przebije na pewno ale od 1 do 2 będzie huśtawka ( i tu można pograć) reszta zależy od info które mogą nadejść Tak to widzę jeśli chodzi o grę w krótkim czasie Ja na długi czas nie widzę UT przy takim infie :(
Haha spokojnie kolego, wiesz mówią że papier lubi ciszę, poza tym jak nie było info to co chciałeś by tu pisać? Wiesz ogólnie mógłbym opowiadać jak mi dzień miną, albo rozmowy o premierach kinowych to też dobry temat, dziś też bym się nie odezwał gdyby kolega do mnie nie napisał z zapytaniem o opinię, co mam ci powiedzieć jestem tu od dłuższego czasu więc nie jest to dla mnie zaskoczenie że zaczęło się dziać
Dokładnie :) Ja na UT jestem od 2014 wówczas zacząłem czytać forum od początku czytam i obserwuję jak magik był postrzegany przez innych Ja na jego posty parze inaczej Moim zdanie zamiast krytykować i się zastanawiać możesz czegoś się nauczyć:) Zobacz czy magik rzucił jakąś cyfrę? itd Nie Jego odpowiedzi w dużej mierze zawsze były merytoryczne i poparte trafnymi spostrzeżeniami w sumie można podziękować za miłą konwersację :)
Re: [188.146.3.* ] Jedno IP i kilka nicków ( karol, uwaga, rozsądek ) 0 1~ratuj_kasę 2016-03-02 14:47: IP 188.146.7.*
Może należałoby podziękować gościu że próbuje nieświadomy akcjonariat przestrzeć przed utratą ciężko zarobionych pieniążków.
A wracając do sedna sprawy, podaż coraz bardziej naciska. Za chwile może być i 3gr po prawej !
Nie nie mogę zrozumieć ludzi którzy tak piszą jak ty np Co znudziło się ? Chcesz szybki zarobek? Tauron zaraz do nas dojdzie a ty gdzie ? Przestań wreszcie. Jest tak że nas ograli i już :(