Dla zaklinaczy 7-emki z przodu wklejam fragment z niedawnego raportu spółki: "Spółka jest w trakcie końcowych uzgodnień z nowym zagranicznym dostawcą metali szlachetnych (...) Spółka zakłada, że realizacja dostaw w ramach negocjowanego kontraktu rozpocznie się w czerwcu br. "
Dnia 2017-05-29 o godz. 09:38 ~Pietrek napisał(a): > Dla zaklinaczy 7-emki z przodu wklejam fragment z niedawnego raportu spółki: > "Spółka jest w trakcie końcowych uzgodnień z nowym zagranicznym dostawcą metali szlachetnych (...) Spółka zakłada, że realizacja dostaw w ramach negocjowanego kontraktu rozpocznie się w czerwcu br. "
- realizują wszystkie zapowiedzi z żelazną konsekwencją. Myślę, że zapaść kursu ma charakter przejściowy i umowę już mają - warunki przyczynowo skutkowe wkrótce zostaną odwieszone.
Zarząd PETROLINVEST S.A. („Petrolinvest”), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 22/2017 z dnia 19 maja 2017 roku, informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał pismo Conwell Oil Corporation B.V., spółka zarejestrowana w Holandii („Conwell"), nabywca 79% udziałów w spółce TOO EMBA JUG NIEFT („Emba") („Transakcja"), w którym Conwell zwrócił się do Petrolinvest o przesunięcie terminu rozliczenia i zamknięcia Transakcji na dzień 29 maja 2017 roku.
Dnia 2017-05-29 o godz. 16:05 ~piotrw123 napisał(a): > żeby nie było tak jak tu: > > Zarząd PETROLINVEST S.A. („Petrolinvest”), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 22/2017 z dnia 19 maja 2017 roku, informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał pismo Conwell Oil Corporation B.V., spółka zarejestrowana w Holandii („Conwell"), nabywca 79% udziałów w spółce TOO EMBA JUG NIEFT („Emba") („Transakcja"), w którym Conwell zwrócił się do Petrolinvest o przesunięcie terminu rozliczenia i zamknięcia Transakcji na dzień 29 maja 2017 roku.
Chłopie, popatrz na rating Briju: http://www.biznesradar.pl/rating/BRIJU i wnioski wyciągnij sam.
Jasne, że możemy ale sama przyznaj, że to dwie różne sprawy i w spółkę wierzysz i wiesz, że będzie tutaj dobrze tylko chcesz kupić taniej przed wystrzałem, nie mam racji?