• fakty Autor: ~Pietrek [87.204.69.*]
    Dla zaklinaczy 7-emki z przodu wklejam fragment z niedawnego raportu spółki:
    "Spółka jest w trakcie końcowych uzgodnień z nowym zagranicznym dostawcą metali szlachetnych (...) Spółka zakłada, że realizacja dostaw w ramach negocjowanego kontraktu rozpocznie się w czerwcu br. "
  • Re: fakty Autor: ~SNW [188.146.6.*]
    Dnia 2017-05-29 o godz. 09:38 ~Pietrek napisał(a):
    > Dla zaklinaczy 7-emki z przodu wklejam fragment z niedawnego raportu spółki:
    > "Spółka jest w trakcie końcowych uzgodnień z nowym zagranicznym dostawcą metali szlachetnych (...) Spółka zakłada, że realizacja dostaw w ramach negocjowanego kontraktu rozpocznie się w czerwcu br. "

- realizują wszystkie zapowiedzi z żelazną konsekwencją.
    Myślę, że zapaść kursu ma charakter przejściowy i umowę już mają - warunki przyczynowo skutkowe wkrótce zostaną odwieszone.
  • Re: fakty Autor: ~widły [194.147.108.*]
    Jak myślicie? Kiedy podadzą jakieś oficjalne info o umowie? :D
  • Re: fakty Autor: ~eo [93.105.178.*]
    mogę się mylić bo nie mam głowy przepełnionej spiskami ale podadzą info o podpisanej umowie z dostawcą jak ją podpiszą.... ale co ja tam wiem ....
  • Re: fakty Autor: ~piotrw123 [89.72.127.*]
    żeby nie było tak jak tu:

Zarząd PETROLINVEST S.A. („Petrolinvest”), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 22/2017 z dnia 19 maja 2017 roku, informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał pismo Conwell Oil Corporation B.V., spółka zarejestrowana w Holandii („Conwell"), nabywca 79% udziałów w spółce TOO EMBA JUG NIEFT („Emba") („Transakcja"), w którym Conwell zwrócił się do Petrolinvest o przesunięcie terminu rozliczenia i zamknięcia Transakcji na dzień 29 maja 2017 roku.
  • Re: fakty Autor: ~Widły [194.147.108.*]
    Co ma piernik do wiatraka? To zupełnie inna bajka
  • Re: fakty Autor: petermay [188.166.86.*]
    Dnia 2017-05-29 o godz. 16:05 ~piotrw123 napisał(a):
    > żeby nie było tak jak tu:
    >
    > Zarząd PETROLINVEST S.A. („Petrolinvest”), w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 22/2017 z dnia 19 maja 2017 roku, informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał pismo Conwell Oil Corporation B.V., spółka zarejestrowana w Holandii („Conwell"), nabywca 79% udziałów w spółce TOO EMBA JUG NIEFT („Emba") („Transakcja"), w którym Conwell zwrócił się do Petrolinvest o przesunięcie terminu rozliczenia i zamknięcia Transakcji na dzień 29 maja 2017 roku.

Chłopie, popatrz na rating Briju: http://www.biznesradar.pl/rating/BRIJU i wnioski wyciągnij sam.
  • Re: fakty Autor: ~Eda [83.25.6.*]
    Możecie pisać co chcecie ale tak będzie 7
  • Re: fakty Autor: ~Widły [194.147.108.*]
    Jasne, że możemy ale sama przyznaj, że to dwie różne sprawy i w spółkę wierzysz i wiesz, że będzie tutaj dobrze tylko chcesz kupić taniej przed wystrzałem, nie mam racji?
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.