już w marcu pisałem, że raport za I kw mnie nie interesuje - czekam na raport za II i III kw. to będzie pewny wskażnik w którą stronę idziemy. Faktem jest, że dopiero za Iv kwartał powinno być już całkiem ładnie ale jak II i III będą coraz lepsze to znaczy, że powinno być dobrze. Osobiście czekam na rezultaty targów w Niemczech - farby i lakiery. Tutaj może być dobry kierunek i mam nadzieję, że ostatnia decyzja o nowej hali i nowej linii produkcyjnej - może jest pokłosiem tego rynku. wspomnę, że chyba miały być jakieś rozmowy w maju w sprawie ewentualnego kontrahenta. Ciekawi mnie też info Prezesa - Dziedzica o ilości głosów 1/20 - czyli trochę akcji musiał nabrać - kiedy i po ile? Podsumowując: Raport słaby - sami już wspominali - że niska marża.
Dnia 2017-05-30 o godz. 16:33 ~reventon_wro napisał(a): > droga na 10zł otwarta, > oczywiście to tylko przystanek przed prawdziwym dramatem
Droga na 50zł właśnie została szeroko otwarta na dzisiejszej dogrywce,wy jak zwykle błażnicie się ale to u was normalka,wszyscy przywykli do waszych nieudolnych wypocin,weżcie się w garść i zacznijcie sensownie straszyć ludzi,na wasze bajki towarzystwo które zostało tutaj reaguje śmiechem.