Znowu US się czepia jakiś transakcji z 2008r. Dobrze, że tym razem nie utworzyli rezerw z tytułu tego sporu, ale i tak ze względu wizerunkowego nie jest to dobre.
cała prawda i przetrzymać a później wezwanie za grosze tak jak teraz polcorit lub sanwil .zawsze się dziwiłem jak tacy ludzie mogą sobie w twarz spojrzeć ale to ich . ale mogą wnukom powiedzieć ,,że dorobili się tej kasy na krzywdzie innych .wiem ,że po nich to spływa ale w przyrodzie nic nie ginie .
Poskupuja od niecierpliwych to pojdzie do gory, chyba ze pomiedzy soba wymieniaja skupujac raz po raz od zniecierpliwionych. Moze jak by spadlo ponizej 2 to wiecej osob by sie zainteresowalo, grunt to cierpliwosc.
o czym ty piszesz dzieciaku sprawa znana od dawna .po co robisz zamieszanie ? trzeba poczekać i czytać ze zrozumieniem raporty! daj sobie spokój wystaw po każdej cenie i się uwolnisz .
tylko ciekawi mnie dlaczego teraz są tacy transparentni ( przy mafijnym kursie 0,2 ten wskaźnik to ma bankrut z likwidacją) .w zeszły roku jak cena była 3,40 informacji o decyzjach dowiadywałem się z raportów kwartalnych zero informacji ( a decyzje były ) .
NTT a Polimex. To spółka i tamto spółka na jednej giełdzie notowane. Tu jedną akcję kurs skacze o sześć %, na polimexie trzeba do tego milion akcji i z pinset postów w bankierze. Ogarniacie to, bo ja nie.