• Urząd Skarbowy Autor: ~Karol [150.254.111.*]
    Znowu US się czepia jakiś transakcji z 2008r. Dobrze, że tym razem nie utworzyli rezerw z tytułu tego sporu, ale i tak ze względu wizerunkowego nie jest to dobre.
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~jola [37.47.53.*]
    Miejmy nadzieję. ze Ntt z tego wyjdzie .Siedzę tu od lat.
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Przy takich akcjach skarbówi zawsze zastanawiam się komu podmiot się naraził (komu nie płacił, z kim nie współpracował), że teraz chcą go wykończyć.
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~Biniu89 [37.248.164.*]
    Az taka zla informacj zeby tak sprzedawac ? Juz zaczac skupywac czy jeszcze na nizszy poziom spadnie ?
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~qw [78.88.13.*]
    akcje bez perspektyw, tu nisko bedzie zawsze puki kurki beda papier trzymac
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~wiatrak [89.79.137.*]
    cała prawda i przetrzymać a później wezwanie za grosze tak jak teraz polcorit lub  sanwil .zawsze się dziwiłem jak tacy ludzie mogą sobie w twarz spojrzeć ale to ich . ale mogą wnukom powiedzieć ,,że dorobili się tej kasy na krzywdzie innych .wiem ,że po nich to spływa ale w przyrodzie nic nie ginie  .
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~Qaq [217.117.138.*]
    To cały czas ta sama sprawa, która toczy się w kolejnych instancjach.
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~eskulap [37.47.160.*]
    dla mnie przesłanie jest czytelne.
    Nie ważne jaka informacja, chcą dołować kurs to dołują.
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~Karol [31.0.42.*]
    Poskupuja od niecierpliwych to pojdzie do gory, chyba ze pomiedzy soba wymieniaja skupujac raz po raz od zniecierpliwionych. Moze jak by spadlo ponizej 2 to wiecej osob by sie zainteresowalo, grunt to cierpliwosc.
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~as [37.47.177.*]
    Atmosfera wokół spółki bardzo zła. US przpierdolil się do grudnia 2008.Bada do roku 2012.Co z tego wyniknie.
    o czym ty piszesz dzieciaku sprawa znana od dawna .po co robisz zamieszanie ? trzeba poczekać i czytać ze zrozumieniem raporty! daj sobie  spokój wystaw po każdej cenie i się uwolnisz .
  • Re: Urząd Skarbowy Autor: ~Mar [31.0.64.*]
    Po mojemu wyjdą obronną ręką, ale pretekst do uwalnia jest....i to przy oszałamiających obrotach 500zl
    tylko ciekawi mnie dlaczego teraz są tacy transparentni ( przy mafijnym kursie 0,2 ten wskaźnik  to ma bankrut z likwidacją) .w zeszły roku  jak cena była  3,40 informacji o decyzjach dowiadywałem  się z raportów kwartalnych  zero informacji ( a decyzje były ) .
  • NTT a Polimex Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    NTT a Polimex. To spółka i tamto spółka na jednej giełdzie notowane.
    Tu jedną akcję kurs skacze o sześć %,
    na polimexie trzeba do tego milion akcji i z pinset postów w bankierze.
    Ogarniacie to, bo ja nie.
[x]
NTTSYSTEM 3,76% 9,38 2025-10-23 16:49:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.