• obtoty Autor: ~byk [37.47.11.*]
    Dlaczego nie ma obtotow ani wzrostow a na vst jest jedno i drugie?
  • Re: obtoty Autor: ~nowy [84.10.38.*]
    jak byś bacznie obserwował to zobaczyłbyś że ktoś cały czas zbiera akcję od niecierpliwych, takich jak ty :)
  • Re: obtoty Autor: ~oj [77.115.39.*]
    zbiera nie zbiera , a kurs 2.8 chyba nigdy nie przeskoczy !
    i fakt na vistuli sie dzieje a tu nic, oni się cieszą a my ? nic nie bedziemy mieli z tego całego połączenie?
  • Re: obtoty Autor: ~moskwicz [193.16.99.*]
    nawet ślepy by zobaczył ze jest wszystko zbierane jak bedzie strzał to odetną kursem leszczyne
    dobre info napewno sie pojawi niebawem
    jak tak dalej bedą zbierali po 500 akcji to za miesiąć mogą miec z 50tyś nawet :))
  • Re: obtoty Autor: ~hanisz15 [213.199.223.*]
    zbieranko tutaj jest od 2 miesięcy z tego co zauwazyłem :) będzie grubo sie działo :)
  • Re: obtoty Autor: ~joj [37.248.56.*]
    dalej zbierają , ciekawe do kiedy i ilu?
  • Re: obtoty Autor: ~Oj [37.248.160.*]
    Jeżeli ok.2.80 było zbieranie to co to jest to teraz?
    Zbierali żeby oddać 10% taniej?
  • Re: obtoty Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    Myślę, że straszą i cały czas dobierają, wczoraj poszła paczucha 42kilo na sesyjnym maksie, a później znowu w plecy? Spadniemy niestety jeszcze niżej. Tak to jest na mało płynnych walorach. Spółka dla długoterminowców z chroniczną nerwicą i siwymi włosami.
  • Re: obtoty Autor: ~Oj [31.0.46.*]
    Do ilu mogą tak straszyć? 2....1....
    Kupią nas po zulu i puszczą po 2 ?
    A gdzie prezesy gdzie główni udziałowcy? Im też nie zależy na kursie?
  • Re: obtoty Autor: ~foresto86 [78.133.218.*]
    To co tu się dzieje to śmiech na sali. Spada ciągle na jakichś mizernych obrotach. Widać ciągle, że rynek wyczekuje co będzie dalej z ewentualnym połaczeniem z Vistulą. Dziwne, że nie będzie to wspomniane na walnym zgromadzeniu - przynajmniej na razie nie widać tego w planie ZWZ, a chyba teoretycznie powinien zarząd o to zapytać udziałowców?
    Zwłaszcza, że prezes w akcjonariacie to płotka i tylko ewentualnie wywala w rynek jak się dzieje źle.

Jak na razie - ani dla akcjonariatu Bytomia ani Vistuli ta potencjalna fuzja nic dobrego nie przyniosła, poza wzrastającym zniechęceniem do tych spółek (takie moje zdanie)
  • Re: obtoty Autor: ~Oni [31.0.46.*]
    Smiech i to jaki !
    Szczególnie po 2 ostatnich miesiącach wzrostów o 31 i 24 % r/r , w normalnych warunkach tylko wzrost a tu spadki !!!
  • Re: obtoty Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    Wydaje mi się, że stagnacja dopadła całą branże odzieżową. Niby rosną przychody, spółki otwierają nowe sklepy, konsumpcja też do przodu, a kursy w bok albo nawet spadają. Na co jest czekanie, nie wiem, może ktoś coś, wie...?
  • Re: obtoty Autor: ~VIOLA [87.206.201.*]
    Ja kupuję Bytom. Czas zwyżki kursu jest tuż tuż.
  • Re: obtoty Autor: ~Tomas [79.163.187.*]
    Ja kupuję też, to dobry moment na zakup, Bytom pójdzie w górę!
  • Re: obtoty Autor: ~AJ [31.0.39.*]
    Jakiś odważny dokonał zakupu 3 tysiące sztuk a jakiś szczęśliwie się pozbył g***a gratulacje odwagi i szczęścia
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.