ZARAZ BEDZIE INFO O PRZYCHODACH ZA KWIECIEN, BEDA DUZE BO KOMUNIE I SLUBY W MAJU , ZRESZTA JUZ TO INF POWINNO BYC I CENA SKOCZY W GORE. NARAZIE PROBUJA TRZYMAC CENE SZTUCZNIE BO RANO NIE CHCIELI OTWORZC. BEDZIE OK
Dnia 2017-05-22 o godz. 09:28 ~JA napisał(a): > ZARAZ BEDZIE INFO O PRZYCHODACH ZA KWIECIEN, BEDA DUZE BO KOMUNIE I SLUBY W MAJU , ZRESZTA JUZ TO INF POWINNO BYC I CENA SKOCZY W GORE. NARAZIE PROBUJA TRZYMAC CENE SZTUCZNIE BO RANO NIE CHCIELI OTWORZC. BEDZIE OK
Wiem, że będzie OK, tylko ciekawi mnie to sztuczne zaniżanie ceny akcji :-)
Dnia 2017-05-22 o godz. 09:29 petermay napisał(a): > Dnia 2017-05-22 o godz. 09:28 ~JA napisał(a): > > ZARAZ BEDZIE INFO O PRZYCHODACH ZA KWIECIEN, BEDA DUZE BO KOMUNIE I SLUBY W MAJU , ZRESZTA JUZ TO INF POWINNO BYC I CENA SKOCZY W GORE. NARAZIE PROBUJA TRZYMAC CENE SZTUCZNIE BO RANO NIE CHCIELI OTWORZC. BEDZIE OK > > Wiem, że będzie OK, tylko ciekawi mnie to sztuczne zaniżanie ceny akcji :-)
Jak będzie (?) - to się okaże ... - byłoby dobrze, gdyby też w parze wyłonił się nowy dostawca ;)
Niestety info i przychodach za kwiecie nie ruszy kursu... noże cos "dygnie " na chwile Nie sądze tez ze cos wkrótce sie pojawi. Niestety na BRIJU jestem inwestorem długoterminowym teraz :) Ale to jest giełna Chciałbym zeby mnie pozytywnie w koncu cos tutaj zaskoczyło Pozdro!
Dnia 2017-05-22 o godz. 10:17 ~kes napisał(a): > Niestety info i przychodach za kwiecie nie ruszy kursu... noże cos "dygnie " na chwile > Nie sądze tez ze cos wkrótce sie pojawi. Niestety na BRIJU jestem inwestorem długoterminowym teraz :) > Ale to jest giełna
Też mi się tak zdaje, że to będzie długoterminowe. Co najmniej do końca roku :-(
> Chciałbym zeby mnie pozytywnie w koncu cos tutaj zaskoczyło
dalej oddawajcie a potem lamęt ... i odkupicie jasne że tak ale po 15 jak już widłowy kurs ustabilizuje ... a jak jeszcze pójdzie info że ... mają nowe linie kredytowe ... to 35-40 ... jak nic pamiętajcie o 10 nowych sklepach ... może będzie nawet więcej . zobaczymy ... kto teraz odda będzie płakał ..