Zarząd Miraculum S.A. informuje, że w dalszym ciągu prowadzi działania zmierzające do zatwierdzenia przez Komisję Nadzoru Finansowego prospektu emisyjnego przygotowanego w związku z zamiarem ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na rynku regulowanym akcji nowej emisji serii W, praw poboru akcji serii W i praw do akcji serii W. W związku z powyższym konieczne było anulowanie uprzednio wyznaczonych terminów wykonywania praw poboru oraz przydziału akcji przypadających na zapisy dodatkowe. Niezwłocznie po zatwierdzeniu prospektu emisyjnego Zarząd Spółki przekaże stosowną informację jej Akcjonariuszom. Jednocześnie informujemy, że ostateczny szczegółowy harmonogram oferty publicznej akcji serii W zostanie opublikowany po zatwierdzeniu prospektu emisyjnego przez Komisję Nadzoru Finansowego.
Przeczytaj sobie sprawozdanie finansowe i odpowiedz na pytanie kto robił lepsze wyniki.... Teraz jest kapitał obrotowy, a wyniki żenujące...Nie ma na kogo zwalić :( Jak nie teraz to kiedy??? Zwijamy się i tyle w temacie. Jakiś czas temu dziwiłem się ,że Kamola wszedł w tego trupa...,ale teraz już mi się wszystko składa do kupy...wszak znaki towarowe to łakomy kąsek... Bananowa giełda.
takich podziwiam za poswiecanie "cennego" czasu...lata po forach wbija posty byle jakie / byle o czym/byle pod kolejnym nickiem...przynajmniej zarobią na nim portale:)
jeszcze chwila i już zamiotą Wam te setki sztuków z przyjemnoscia... Ci którzy chcą zarobić zarobią...ale najpierw wyrwą ile im podacie...nie po to sie fatygowali tu własnymi funduszami i...wizjonerskim(biznesowym oby) podejsciem pzdr
Śmiech na sali z tym zarządem . Znowu chcą ciągać Nowakowską po sądach za działanie na szkodę spółki....chyba mam de ja vu. Już takie plany miał Rubicon , potem przepraszał...,aż w końcu przywrócili Nowakowska na stanowisko Prezesa :)) Powtórka ?? :)) Oby nie.
dobrze !!!! wziąć się za grubą d...ę tej Pani N ! tak to łazi po tym rynku , usadza się na ciepłych posadkach ..i .świruje , udaje ze się zna , ze coś robi poki się da , a w międzyczasie niezła kasa wychodzi za pseudo doradztwo do jej podległych spółeczek jak RDM .
a myślisz że obecni są lepsi ?? poczytaj ostatni raport, jest czarno na białym z kim współpracują i do kogo kaska przechodzi i to za FATALNE wręcz i godne pożałowania zarządzanie i wyniki !!!