Ja mam średnią w rewirach 79 groszy i wcale nie uważam się za przegranego, bo na potencjalnych "trupach" się najlepiej zarabia jeżeli się potrafi grać. Tutaj każdy news może w dzień, dwa podbić albo zwalić kurs o 50%, więc jak ktoś jest myślący to zarobi tutaj teraz lepiej niż w okresie świetności.
Też mi tak bajdurzyli na OIL'u, że zaraz zdechnie i zostaniemy jak baranki na rzeź i co? Kręcę tam ruletką regularnie, a raz nawet wykręciłem stopę zwrotu 50% w niespełna 2 tygodnie - co prawda to było dawno temu na znacznie wyższym kursie - ale da się? Da! Tak samo tutaj na pewno parę razy zbiorę.
i myślisz, że po 0,10 nie będzie ????????????? :-((((((((( ja czekam cały czas i na razi nadziei nie tracę :-))) mam uzbierane już na pakiet 480 sztuk :-)))))))) jak wzrośnie na 0,20 to zarobię całe 100% :-)))))))))))
ratujcie swoja kase pisze już od 1zł a wy dalej łudzicie sie że to przetrwa.Drugie BOMI was czeka jeszcze cos jest warta ta spółka lepeij sprzedac teraz i zrobic sobie stratę niż jak wycofaja akcje i zero straty
Jest pięknie, wręcz cudownie! Dolne widełki. Już poniżej 30 groszy. Bajecznie! Oczywiście, że trzeba kupować! Kupować! Kupować! A może sprzedawać?... Sam już nie wiem :) Powiem tak - pier*** o Szopenie. Nawet gdy KNF wycofa papier z parkietu będą wpisy - kupować, rakieta, odpał, nie znacie się. Mam tylko cichą nadzieję, iż słowa te piszą ludzie dla hecy a nie ze szczerego przekonania o słuszności słów. Chyba pójdę za przykładem Wielce Szanownego 666 i sobie kupię poważny pakiet akcji. Może tak... ze 100 akcji? albo pincet ;) Jak szaleć to szaleć!