I jak sie czujecie,nowi dawcy kapitału, pod lodem? Wiem, że kupowaliście na podbitce, licząc na zysk, ale tu jest EEX! Tu rośnie jedną sesję a spada przez sześć kolejnych! Zalecam wam w celu ochłonięcia z wściekłości, wizytację sławojki. Tam z radością popuśćcie, tylko na gacie uważajcie.
Przecież na chłopski rozum jak wywalą Tramka,to akcje powinny rosnąc,chyba że uważacie ,ze wybiorą na prezydenta jeszcze większego kretyna,ale to perpetum mobile chyba jest nie możliwe cy cóś??Na wszelki wypadek do czasy gdy jełopy się zorientują wysyłam krwistego na posterunek ,żeby wszystko brał na nieprzeciętnie owłosioną klatę. Mam nadzieję ,że akcjonariusze z rozumem szambonurka trochę wrzucą akcji do wora za pół darmo,jak to było po brexikcie cy cóś??
po pierwsze do wywalenia go daleka droga i to jest problem chaos w USA będzie się pogłebiał, rynki runą w przepaść - to czarny scenariusz i oby się nie sprawdził ale jak się sprawdzi to w20 spadnie o 30% a EEX o jakieś 70%
Jeśli ma się deczko rozumu,to kupuje się gdy jest tanio, a nie na szczycie jak karzą kreski,bo w tedy wychodzi sie jak zabłocki na gó>>,czy jak idziesz do biedronki to dlaczego kupujesz gdy jest promocja,żeby nie zbankrutować trzeba stosować tą samą zasadę ,czyli kupować tanio jak po brexikcie a sprzedawać jak mówią kreski czyli po przekroczeniu szczytu na sygnale kupna,tą zasadę stosuje od 25 lat dlatego jeszcze jestem na giełdzie.prosta zasada jak w biedronce,kupić na promocji sprzedać jełopom na kreskach na sygnale kupna,dlatego że prawie każdy ma komputer i na te bzdety przez grubych tzn fundusze jest nakarmiany,bo łoni zawsze kupują gdy jest tanio,ale przypuszczam ze i tak nic do waszej mózgownicy nie dotarło.dlatego nadstawiam dzisiaj wór,bo jestem prawie pewien ze trampek nie zastąpi na stanowisku szydło,dlatego u nas gno>> nie bedzie,cy cóś???
Chwalcie trampka i wynieście go na ołtarze bo pomógł wam kupić akcje za pół darmo,tylko musicie ścisnąć poślady i mieć odwagę lenina ,żeby kupić na promocji,cy cóś??