• Nowi DAWCY kapitału Autor: ~czwartek [5.172.236.*]
    I jak sie czujecie, nowi dawcy kapitału, pod lodem?
    Wiem, że kupowaliście na podbitce, licząc na zysk, ale tu jest EEX!
    Tu rośnie jedną sesję a spada przez sześć kolejnych! Zalecam wam w celu ochłonięcia z wściekłości, wizytację sławojki. Tam z radością popuśćcie, tylko na gacie uważajcie.
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~deczkomyślący [109.173.147.*]
    Przecież na chłopski rozum jak wywalą Tramka,to akcje powinny rosnąc,chyba że uważacie ,ze wybiorą na prezydenta jeszcze większego kretyna,ale to perpetum mobile chyba jest nie możliwe cy cóś??Na wszelki wypadek do czasy gdy jełopy się zorientują wysyłam krwistego na posterunek ,żeby wszystko brał na nieprzeciętnie owłosioną klatę. Mam nadzieję ,że akcjonariusze z rozumem szambonurka trochę wrzucą akcji do wora za pół darmo,jak to było po brexikcie cy cóś??
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~mk_garbage [176.109.165.*]
    po pierwsze do wywalenia go daleka droga i to jest problem
    chaos w USA będzie się pogłebiał, rynki runą w przepaść - to czarny scenariusz i oby się nie sprawdził
    ale jak się sprawdzi to w20 spadnie o 30% a EEX o jakieś 70%
    Jeśli ma się deczko rozumu,to kupuje się gdy jest tanio, a nie na szczycie jak karzą kreski,bo w tedy wychodzi sie jak zabłocki na gó>>,czy jak idziesz do biedronki to dlaczego kupujesz gdy jest promocja,żeby nie zbankrutować trzeba stosować tą samą zasadę ,czyli kupować tanio jak po brexikcie a sprzedawać jak mówią kreski czyli po przekroczeniu szczytu na sygnale kupna,tą zasadę stosuje od 25 lat dlatego jeszcze jestem na giełdzie.prosta zasada jak w biedronce,kupić na promocji sprzedać jełopom na kreskach na sygnale kupna,dlatego że prawie każdy ma komputer i na te bzdety przez grubych tzn fundusze jest nakarmiany,bo łoni zawsze kupują gdy jest tanio,ale przypuszczam ze i tak nic do waszej mózgownicy nie dotarło.dlatego nadstawiam dzisiaj wór,bo jestem prawie pewien ze trampek nie zastąpi na stanowisku szydło,dlatego u nas gno>> nie bedzie,cy cóś???
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~kicha [82.177.95.*]
    He,he - nie trzeba byc wybitnym znawcą, żeby przewidzieć ten scenariusz. Podbitka i wywalanie przez kilka sesji.
    Oto świat EEX!
    Chwalcie trampka i wynieście go na ołtarze bo pomógł wam kupić akcje za pół darmo,tylko musicie ścisnąć poślady i mieć odwagę lenina ,żeby kupić na promocji,cy cóś??

• Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~eko [83.175.164.*]
    Ale mądrości wypisujesz stolec..Nie wysilaj sie bo ci zyłka peknie i popuscisz
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~stolcgenerallisimus [109.173.147.*]
    Dnia 2017-05-18 o godz. 09:23 ~eko napisał(a):
    > Ale mądrości wypisujesz stolec..Nie wysilaj sie bo ci zyłka peknie i popuscisz

> Nie popuściłem tak jak na brexicie i teraz też podłożyłem wór na zakupy a nie na sprzedaż.

• Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~krwistyklocek [109.173.147.*]
    Pamietajcie słuchajcie trampka i krwistego ,a łoni mówią walić z całej siły ,aby latryny i toi-toje mieli konkretne zyski,cy cóś???
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~ytam [77.254.152.*]
    no szal, normalnie szał, to jeb... Do końca maja tak że urwie optymistom jaja przy samej
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~fanfan [188.146.78.*]
    Cos garbaty nie pisze o raporcie za I kw
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.235.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~jaja [81.219.120.*]
    Coś się kroi ciekawego bo posty znikają, jaja jak slak, ciekawie to wygląda
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~tfu [37.248.156.*]
    Masakra, jaki gniot.
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~stójka [31.0.125.*]
    Zbiorniki w latrynach są już wypełnione, nie radzę siadać na desce, bo ochlapanie zada jest pewne!
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~sapać [31.0.122.*]
    haki wbite wysoko. Wizyta w latrynie dzis nieunikniona.
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~peru [178.219.130.*]
    Widzę, że znowu nie brałeś tabletek ;) Koniecznie do psychiatry po nowe recepty.
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~pachnącystolec [37.248.154.*]
    O jej ,o jejku,jakie baty na gołą d>>>>, a czymu to tak,z inwestorskim pozdrowieniem-niech zawsze krwisty będzie z wami.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nowi DAWCY kapitału Autor: ~lekarz [31.0.125.*]
    Ostrzeżenia idą od 40 zł . A że lecicie jak ćmy do płomienia....

Prognozy przewidują 6 zł. Powodzenia.

P.S. macie pieluche filtrującą stałe cząstki kału?
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.