• na co czeka PIS ? Autor: ~kato [94.254.188.*]
    platfus na pokładzie równa się zero wyników i marnotrawstwo pieniędzy akcjonariuszy, nie rozumiem jak taka firma może generować straty zamiast dużych zysków, tu co kwartał powinno być ok. 2 mln na czysto a jest minus 0,7 mln, 2 lata temu zapewniali że nowa hala poprawi wyniki a tymczasem jest coraz to gorzej gdy inne firmy prą naprzód jak parostatki tu panuje totalny regres i bezhołowie, zachodzi podejrzenie że platfus rozkłada firmę celowo żeby pogorszyć sytuacje w kraju i doprowadzić do przyspieszonych wyborów po to aby kolesie wrócili do żłobu, kurs na giełdzie pikuje bo ktoś się wyprzedaje i słusznie robi ale odbiorcy papiera brak więc mamy to co mamy, dno dna i dwa metry mułu. jedyna nadzieja w zbliżającym się WZA , może wreszcie ktoś zrobi porządek z tymi tragicznymi pajacami , wprawdzie o półtora roku za póżno ale zawsze coś
  • Re: na co czeka PIS ? Autor: ~gg [77.253.61.*]
    Miało być 50 % zysku na dywidęnde.! Był komunikat czyli z 0.918 wychodzi.0,46 a nie 0,30. To jest jane wprowadzanie inwestorów w krzaki! https://www.bankier.pl/gielda/notowania/akcje/RAFAMET/wyniki-finansowe/skonsolidowany/roczny/standardowy

https://www.bankier.pl/wiadomosc/RAFAMET-Wstepna-deklaracja-wyplaty-dywidendy-z-zysku-za-rok-2016-7501396.html
    Skandal
  • Re: na co czeka PIS ? Autor: ~woj [94.254.131.*]
    W pełni się zgadzam.
  • Re: na co czeka PIS ? Autor: ~gg [77.253.61.*]
    nareszcie się obudzili!!!!!!!111

https://www.bankier.pl/wiadomosc/RAFAMET-Wniosek-Akcjonariusza-o-umieszczenie-spraw-w-porzadku-obrad-Walnego-Zgromadzenia-RAFAMET-S-A-7521384.html
  • Re: na co czeka PIS ? Autor: ~katol [94.254.191.*]
    ponawiam pytanie sprzed WZA, czy ktoś mógłby napisać mejla do ARP w sprawie tej tragicznej obsady w firmie ? ja już nie mam zdrowia do tego, konieczna jest interwencja nadzoru bo widać że niedługo będzie bankructwo, może napisać do samego Morawieckiego skoro w ARP nie ma nikogo normalnego ? może Morawiecki nic o tym wszystkim nie wie a podwładni robią go w trąbę i zapewniają o dobrostanie w spółce ? niechby przyjechał do tej Kużni i obejrzał sprawozdania finansowe,
  • Re: na co czeka PIS ? Autor: ~gg [178.36.104.*]
    kato ! było jechać na walne a nie teraz szczekać!
  • Re: na co czeka PIS ? Autor: ~kato [94.254.190.*]
    ja na głupoty pieniędzy nie wydaje a obecnie zbieram na kolędę na styczeń żeby zasponsorować malowanie przedsionka w naszej bazylice bo się obsypuje z sufitu i co będzie jak nieboszczykowi jakiś kawałek wpadnie do trumny albo urny gdy go będą wynosić , proboszcz na pewno to widzi ale nie ma za  co wynaprawić więc jakaś niewidzialna ręka musi to sfinansować dla dobra parafii a kto to ma zrobić skoro każdy albo wcale nie chodzi do kościoła albo rzuci grosik i zadowolony, ja nie jestem pasożyt tylko rzetelny katolik i staram się działać na rzecz poszerzania naszej wiary a że inni są katolikami teoretycznymi to co ja na to mogę, każdy sam odpowie przed Bogiem za to jak przeżył życie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.36.104.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
RAFAMET -3,94% 61,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.