co za chu*owy muł z tej spółki. czy wyniki dobre czy złę to i tak leci. a ważnych informacji zero. co kurde z tą ugodą lub jej brakiem? czemu ten nowy wspaniały zarząd nic o tym nie mówi? ten nowy zarząd tak wierzy w swojaspółke, że praktycznie nie są posiadaczami akcji. maja po pare tysi tylko.
cześć Leo. no nie wiem czy to zasługa zarządu. moze i trochetak, ale medialna i przejżysta to ta spółka w dalszym ciągu nei jest. wisi nad nimi ta ugoda lub jej brak i akcja z wajdą. te dwei sprawy nei pozwola na to aby cos tu ładnei ruszyło.wiem,, że wyniki jak na obecna sytuację są ok, ale mułpowinien trochewyjsć frontem do klienta czytaj akcjonariusza pozdrówka
Przed ugoda nikt powazny nie zaryzykuje. Sady sa przeciez niezwisle:). Zaplacenie roszczen zamyka spolke. Na razie obserwuje to z daleka, ale pilnie uwazam, bo w razie czego kurs skoczy do wartosci ksiegowej w ciagu jednej sesji, a potem nawet nie przewiduje. Wszystko zalezy od City i od raportow. Mam tylko nadzieje, ze w koncu wsadza tych przekreciarzy, ktorzy zaksiegowali 100 milionow falszywych wierzytelnosci, zeby ukryc straty.
Wyniki to wypracowali ludzie pod zarzadem ... jakos nie slyszalem aby ktorys z czlonkow zarzadu wyszedl z jakas nowa strategia czy inicjatywa. Fakt jest taki ,ze musii cos pozmieniac w naszej perelce ze jest lepiej i to cieszy.