• i znowu dół Autor: ~egonolsen [212.160.172.*]
    co za chu*owy muł z tej spółki. czy wyniki dobre czy złę to i tak leci.
    a ważnych informacji zero. co kurde z tą ugodą lub jej brakiem? czemu ten nowy wspaniały zarząd nic o tym nie mówi? ten nowy zarząd tak wierzy w swojaspółke, że praktycznie nie są posiadaczami akcji. maja po pare tysi tylko.
  • Re: i znowu dół Autor: ~Leo [188.146.13.*]
    Ten nowy zarzad wypracowal, te wyniki wiec nie narzekaj
  • Re: i znowu dół Autor: ~egonolsen [212.160.172.*]
    cześć Leo. no nie wiem czy to zasługa zarządu. moze i trochetak, ale medialna i przejżysta to ta spółka w dalszym ciągu nei jest. wisi nad nimi ta ugoda lub jej brak i akcja z wajdą. te dwei sprawy nei pozwola na to aby cos tu ładnei ruszyło.wiem,, że wyniki jak na obecna sytuację są ok, ale mułpowinien trochewyjsć frontem do klienta czytaj akcjonariusza
    pozdrówka
  • Re: i znowu dół Autor: ~Observer [5.62.43.*]
    Przed ugoda nikt powazny nie zaryzykuje. Sady sa przeciez niezwisle:). Zaplacenie roszczen zamyka spolke. Na razie obserwuje to z daleka, ale pilnie uwazam, bo w razie czego kurs skoczy do wartosci ksiegowej w ciagu jednej sesji, a potem nawet nie przewiduje. Wszystko zalezy od City i od raportow. Mam tylko nadzieje, ze w koncu wsadza tych przekreciarzy, ktorzy zaksiegowali 100 milionow falszywych wierzytelnosci, zeby ukryc straty.
  • Re: i znowu dół Autor: ~Bob [85.219.184.*]
    Wyniki to wypracowali ludzie pod zarzadem ... jakos nie slyszalem aby ktorys z czlonkow zarzadu wyszedl z jakas nowa strategia czy inicjatywa. Fakt jest taki ,ze musii cos pozmieniac w naszej perelce ze jest lepiej i to cieszy.
[x]
WASKO 0,85% 1,79 2025-09-26 16:17:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.