O.jeb.alem tego śmiecia w piątek wiedząc co się świeci ( po tych dwóch info, hahahahaha q.wia), ze stratą 3,5k na tym śmieciu...tak tak, kiedyś byłem mocno nie w formie i to kupiłem (choć nigdy tego nie robię -ale się zdarzyło...) Jestem na tym wydaleniu psiego odchodu 3.5k w plecy, a ja strasznie nie lubię być w plecy!!! WQRWIA mnie to do szewskiej pasji, ale na tym czymś już po prostu nie mogłem! 224k przychodu na spólkę GPW, przecież to jest do żebraków, kim oni są? Toż to Togo etc... To ja jako biedak skromnie sobie przerzucam 75k po giełdzie w ciągu tygodnia, a to spółka która ponoć ma aktywa 10kk?? Śmiech na sali. Uj...bałem na tym moje 3.5k czekając co będzie po raporcie ale widząc te baranie newsy przed no to sorry.. Myślałem że w pon się ustawie na 0.33 odrabiając ale to nie ma sensu...ten śmieć jest wart 0,24 i po tyle sobie go kupię aby moje 3.5k nie było na waciki dla Pani prezes. PS. odwołaliście również emisję dla akcjonariuszy bo mi na koncie ta możliwość zniknęła w dniu 11.05 a była 05.05 do 06.06? Wy naprawdę myślicie, że po dwóch trefnych info się wzbogadzicie? PROSTACY!
Dnia 2017-05-13 o godz. 20:48 ~Lolek napisał(a): > Jak widac bardzo dobrze liczą ze na trefnych komunikatach można zarobić. Przecież na Tobie zarobili 3.500 a Tobie podobnych jest mnóstwo.
trzeba grac z trendem i AT i wsk jak widac ci co brali 20-21 oddali 40gr ,odkupiuli 28 nie stracili:)))
Dnia 2017-05-13 o godz. 20:48 ~Lolek napisał(a): > Jak widac bardzo dobrze liczą ze na trefnych komunikatach można zarobić. Przecież na Tobie zarobili 3.500 a Tobie podobnych jest mnóstwo.
Oj przepraszam, ja mam zamiar moje 3,5k odzyskać! TEGO nie podaruję! NIE MA za moje na waciki!!! HI CHU!!!!
Dnia 2017-05-13 o godz. 21:14 ~kk napisał(a): > Czytam was , > żaden nie ma akcji. > Plucie frustratów. > Gdzie są, bo na forum za wiele ludzi się nie udziela. > > kk
chca taniej kupic to musza pluc ze raport fatalne ze drukuja itp;))))proste
Co o to jest 3.5 tysiąca dziady kalwaryjskie? Żeby dobrze zarobić, czasem bywa trzeba, że i trzeb trochę stracić Nie ma tak od razu, że od pierwwszego dnia kupna musi być wzrost.. Ja bym nawet się wstydził taka sumę wymieniać, ale coż- patologia!!!
Dnia 2017-05-13 o godz. 22:15 ~rocco napisał(a): > Co o to jest 3.5 tysiąca dziady kalwaryjskie? Żeby dobrze zarobić, czasem bywa trzeba, że i trzeb trochę stracić > Nie ma tak od razu, że od pierwwszego dnia kupna musi być wzrost.. > Ja bym nawet się wstydził taka sumę wymieniać, ale coż- patologia!!! >
To nie patologia tylko drobni akcjonariusze. Takich najlepiej oskubac. Nie maja duzo to i duzo nie straca. Przeciez nikt nie bedzie bieal po sadach za 3,5k pln. A takich jest tu sporo. Jak sie ich zsumuje to wychodzi ze mozna zarobic na nich kilka baniek. Co wlasnie widzimy. Do tego nalezy jeszcz dodac fakt ze ktos obracajacy taka iloscia siana nie sprawdza spolki. Wchodzi w ciemno jak w pokerze. Albo wyjdzie albo nie. Niestety nalezy byc szybkim i przebieglym zeby wyszlo. Mi sie udalo w pore wyskoczyc.
Nie stawialbym jednak krzyzyka na tej spolce. Nawet najwieksze trupy sa rozgrywane, a tutaj widac ewidentnie ze ktos rozgrywa.
Rozgrywa WKM bo muszą szybko upchnąć nową emisję! To wszystko jest teatrem aby inni uwierzyli a wtedy bach nowa mega emisja! I tak do skutku, upychać będą ile wlezie :)))) potem wypuszczą babola podobnego do Cukierowo ala phantomsix i koniec bajki.