• Mira Autor: ~Olo [94.254.145.*]
    Witam jak myslicie sprzedac to dobrac prawa poboru . Jak to sie zmieni w stosunku do akci bedzie taka sama cena tylko wiecej akcji.Dziekuje za odpowiedz
  • Re: Mira Autor: ~biała_świeca_knot [46.134.12.*]
    a jak to niby sprzedać ?
    przy kursie 1,5 pp będą po 0 gr
    :(
    będzie można kupić tylko ,
    po 1 gr będzie stało ile chcesz
  • Re: Mira Autor: ~zeus [89.64.47.*]
    Zrobione jest to celowo. Mają kasę i obejmą sami całą emisję.
    Gdyby było inaczej ,a zależy im ,aby emisja doszła do skutku...to małą kwotą  ( jak na osoby Pana K i T ) 500 000,00 wywindowali by kurs na 3 zł i wtedy każdy objał by emisję po 1,50...nie było by ryzyka ,że emisja się nie powiedzie (z braku zainteresowania papierami). Teraz po prostu robia wszystko ,aby odebrać prawa poporu za darmo. Im po prostu nie zależy ,aby drobni obejmowali...Mają plan na firmę i tutaj będzie dobrze ,ale wszystko zacznie wychodzić jak już spółkę będą mieli sami w garści.
    Zobaczycie.

• Kpina z akcjonariuszy !! Czas napisać do KNF...racja... Autor: ~zeus [89.64.52.*]
    PP miały być notowane ,ale nie są :))) Tak po prostu ??? To jakaś kpina , ja akurat swoje chciałem też sprzedać. Ta spółka to jakaś porażka !!! Czas poinformować o tym KNF Ja również list wyślę.Zobaczymy.Zero komunkikatu ze spółki..śmiech.

"Ale jak to nie będą ??? Miały być notowane...zgodnie z uchwałą !!!! Rozumiem ,gdyby kurs był poniżej 1,50 ,ale jest 1,69 i za kilka groszy można było sprzedać...Zostałem tego pozbawiony przez gniota , który nawet nie raczył poinformować o tym raportem. Kpina!!!!
    Piszę do KNF list odpowiedni...
    Pozdrawiam."
  • Re: Kpina z akcjonariuszy !! Czas napisać do KNF...racja... Autor: ~4czwórki [31.178.119.*]
    a zatwierdzony jest prospekt przez knf że tak jęczysz ?
  • Re: Kpina z akcjonariuszy !! Czas napisać do KNF...racja... Autor: ~mirosław5ty [46.134.163.*]
    link 
    spółka za kontakt z akcjonariuszami nobla powinna dostać

ja mam tylko 20 tys akcji , ale zapiszę się na 40 tys , po 1,5 chętnie kupię :) 
  • Re: Kpina z akcjonariuszy !! Czas napisać do KNF...racja... Autor: ~zeus [89.64.43.*]
    Piszcie skargę do KNF na adres mailowy :

knf@knf.gov.pl 

Ja już napisałem , czym nas więcej tym lepiej.
  • Czas napisać do KNF...racja... Autor: ~hehe [5.60.115.*]
    mam nadzieję że napisałeś do KNF skargę na .. KNF.., spółka nie może nic zrobić dalej dopóki KNF nie zatwierdzi prospektu !
    więc adresatem skargi i sprawcą jest KNF..
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,80 2025-10-23 10:47:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.