• Ale panika Autor: ~leon [178.77.54.*]
    Super I o to chodzi, sprzedawać, będzie bankrut
  • Re: Ale panika Autor: ~Seba [188.117.148.*]
    Ciekawe czy już wszystko wypluli co mieli wypluć :) Ten kto zgarniał te tysiące akcji w tamtym tygodniu to pewnie się ucieszył z promocji.
  • Re: Ale panika Autor: ~Seba [188.117.148.*]
    O Wilku mowa. 20000 akcji przekazane zbierającemu.
  • Re: Ale panika Autor: ~akcjonariusz [185.13.106.*]
    I niech mi ktoś powie ze tu nie będzie dobrze? Madrze zbierają. Wywołali panikę zebrali i dalej powoli zbierają. Podoba mi się oglądanie ich poczynań
  • Re: Ale panika Autor: ~Emitent [89.64.28.*]
    Krótkoterminowi patrzą na Z/A, długoterminowi patrzą na potencjał - patrz: przychody! :) I ci drudzy zebierają od pierwszych 8)

• Re: Ale panika Autor: ~Seba [89.74.17.*]
    Liczyłem, że jednak kilkoma groszami przejdziemy dzisiaj 90 zł. Może to nieco otrzeźwiłoby sprzedających w panice. No, ale mam nadzieję, że co się odwlecze to... ;)
  • Re: Ale panika Autor: ~kbk [178.42.107.*]
    Moim zdaniem w najbliższym czasie kurs osunie się do 85 zł za akcję i wejdziemy w trend boczny. Dopiero gra pod wyniki II kwartału powinny wznowić kontynuację trendu wzrostowego. Wystarczy spojrzeć na zachowanie się wykresu z ubiegłych lat... Oczywiście historia nie musi się powtarzać :)
  • Re: Ale panika Autor: ~Seba [89.74.17.*]
    No nie wiem, po co w takim razie by sie wymieniali taką duża ilością akcji na 88,50, skoro mogliby na 85. Myślę, że obecny poziom będzie skutecznie broniony, a kto wie może trochę nadrobiomy. Tak czy siak przez najbliższe 2 miesiące szaleństw kursowych się nie spodziewam :) Chyba, ze znowu ktoś spanikuje ;)
  • Re: Ale panika Autor: ~Mich [188.146.135.*]
    Niesmialo zauwaze, ze na 95 tez byla duza sporo wymiana wiec idac Twoim tokiem myslenia tam powinnismy wrocic. No nic nie ma co wrozyc. Firma jest stabilna i ma potencjal ma dlugi czas:)
  • akcjonariusz prosba Autor: ~korba [80.245.177.*]
    potrafisz uzasadnić różnicę .... ktos mądrze zbiera.... od ktoś mądrze wywala?
    jak to poznajesz?
[x]
PCCROKITA -0,44% 67,30 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.