Nie pękaj Tomek albo idź sadzić marchewkę...
Raport w poniedziałek na zamku może być jak dla mnie i dalej będzie zgodnie z regulaminem giełdy i co z tego byłeś kiedyś u nich? Bo ja dziś rano... marsz na 3 złote
co z tego... spółka i tak narazie nie zarabia na siebie... pytanie czy dotacje, które mają obiecnane są juz w tym raporcie uwzględnione?? W sensie, czy dotacja regularnie wpływa do spółki, czy w nastepnym kwartale będzie nagły skok zysku netto
Ok, ale na podstawie czego stwierdzasz, że będą wzrosty?? Ja pół roku temu równiez byłem zagorzałym fane spółki softblue i liczyłem na zyski z zakupu akcji. Trzymam akcje ponad rok i niestety pomimo stałego spadku, który obserwuje nie ma momentu wybicia chociaż powody do wzrostów były. Powiedz, czemu spółka miałaby wzrosnąć??
nie chce wyjścna gościa, który się żali bo utopił kase. biore odpowiedzialnsc na siebie, jednak zastanawia mnie Twoj tok myslenia i argumenty za tym ze kurs pojdzie do góry:) dlatego słucham:)
Dnia 2018-03-05 o godz. 20:41 ~andrea napisał(a): > bedzie scalanie :D
Też mi się tak wydaje... wtedy przez chwilę można będzie można upłynnić część akcji, choć cena spadnie znowu do 40groszy... Na dzień dzisiejszy to nawet Kierulom się słabo opłaca sprzedawać swoje akcje bo tak naprawdę nie sprzedawali by z zyskiem po nominale 4:1 tylko po kosztach...
Na softblu tez przyjdzie czas na wzrosty. Trwa to troche i potrafi zniechęcić. Część pewnie sprzedaje, kupuje coś innego (teraz pewnie getback). Wraca, znowu sprzedaje.