Ładny pakiecik uzbierałeś :)...troche juz czasu zbierasz
Pakiecik mam spory. Myślę, ze tylko Pawliki mają więcej. Zbieram od 2 lat, dlatego w obrocie pozostało naprawdę niewiele akcji. Nie planuję na razie wyjścia z ABM. Może kiedy kurs będzie powyżej 30zł./akcję ?
Mysle...ze nisko wyceniasz walory naszej perełki...a co myslisz o trzycyfrowce...jak dobra społdzielnia siedzi na walorze???!!!
Ja nie wyceniłem na tyle ABM. Napisałem, że może powyżej 30 zł będę myślał o sprzedaży. By była trzy cyfrówka muszą być spełnione 3 warunki; 1. ugoda, co pozwoli zaciągać kredyty i umożliwi start spółce w dochodowych przetargach + chińczycy = dobre wyniki 2. hossa na GPW 3. silna spekuła
chinczycy; spekuła; silne wzrosty już są na wig 20 ! brakuje tylko układu ! ale pko też jest ! co dalej ? dreptamy w miejscu ? ale generalnie podoba mnie sie ten tok rozumowania .
chinczycy; spekuła; silne wzrosty już są na wig 20 ! brakuje tylko układu ! ale pko też jest ! co dalej ? dreptamy w miejscu ? ale generalnie podoba mnie sie ten tok rozumowania .
Rzeczywiście hossa trwa na wigu 20. Mam nadzieję, że wkrótce zawita do ABM. Nie wiem skąd się bierze ta podaż między 11,29 a 11,50 zł. Ja dalej skupuję ...