Witam serdecznie wszystkich i zaraz żegnam . Szkoda , że zdjęli z giełdy bardzo wierzyłem w ten biznes ale cóż jeśli główni udziałowcy cię nie chcą . Właściciel niestety olał drobnych co jest dla mnie nie do wybaczenia dlatego też nie będę już korzystał z packzomatów i Inpostu. Ponad 8000 akcji zakupionych niecały rok temu po średniej 27zł odsprzedane po 49zł co daje ponad 80% zysku. Liczyłem na znacznie więcej ale spółka miała dość duży udział w portfelu więc jestem zadowolony z tej inwestycji. Czas szukać innego niedowartościowanego przedsiębiorstwa do akumulacji i szukać przeszacowania . Pozdrawiam wszystkich z wyrazami szacunku marsik.
jak widze zawisc na forum nie ustaje ze strony ewy coz niektorzy sa od pisania glupot inny zarabiaja na rynku nie na postach:) tak jak wspomininalem w poscie ponizej mam od dwoch lat jeszcze nowogale wtedy jak o tym pisalem byelm na stracie dzisiaj juz 70% na plusie i to tego nie oddam przynajmniej do wyceny ok 3,5zl czuje ze to bedize kolejna spolka do przejecia bo wycena wciaz bardzo zacheca. ngeneralnie nie dziele sie na innych forach z tym co mam w portfelu i nigdzie sie nie przesiadam bonie traktuje gieldy jako pociagow. po prostu kupuje kawalek firmy w ktorej biznes wierze i ciesze sie, ze ejstem jej udzialowcem szczegolnie jak wyceny byly tak jak w przypadku integera np 1/4 wartosci godziwej . pozdrawiam