Nie powiedzieli za ile. Żadnej takiej informacji nie podali w komunikacie. Minimum 5,80, a ile będzie realnie to się zobaczy. Zamroziłem kasę w akcjach do 18 maja. Zresztą to będzie miesiąc stagnacji, więc mi to zwisa.
to jest fakt ale dlaczego zmieniony masz IP dlatego 20 % niestety uciekło ale inne pomysły chętnie przeanalizuje załóż np temat BoB poleca z chęcią tam bede zaglądał a i nowa kasa wpłytnie z wykupu przymusowego bo część sprzedałem po 5,70 na początku wezwania a resztę zabiorą teraz choć wcale mnie to nie smuci
Do nn . Sam nie wiem dlaczego IP zaczynało się od 87 a teraz jest 77. Szkoda trzeba było kupić iAlbgr bo w szczycie było +23% teraz pewnie spadnie -10% więc już nie polecam .
BoB to nie ten watek ale na Polcoloricie powoli kończymy za parę dni kasa z przymusowego wykupu piszesz o zaintresowaniu się Cigames w sumie mnie ciekawi ale widzę tam zamieszanie pytanie czy warto i w jakiej ewentualnie cenie wchodzić na Polcoloricie wytrwałość i wyczucie dało efekty a czy warto gdzie indziej BoB jak się z Tobą skontaktować
do BoB nie byłem w porozumieniu ale w 2012 miałem plany z kilkoma innymi akcjonariuszami zgłoszenia do sądu rozmawiałem w kumplem z licencją który zajmuje się na zlecenie m,in prokuratury przekretami nawet pisałem o tym na forum inny nick ale ty wtedy byłeś chętny na coś takiego więc nie jesteśmy nowicjuszami choć ja tamten zamiar zaniechałem przez kilka zbiegów ale na szczęście idea nie upadła doszło do w miarę szczesliwego zakończenia ale emisja po stare 14 gr uchwalona dla siebie do dzisiaj mnie złości czy też stanowisko zarządu ws wezwania po 75 gr że to Atrakcyjna cena