Tak mi świta. Co myślicie? Prawdziwy powód opuszczenia giełdy? Takie procesy zwrotów nie są tanie. Dobrowolnie nie oddadzą, gdyż nieruchomości są zabezpieczeniem kredytów? Pamiętam jak przez mgłę jakieś raporty o tych sprawach.
Nic nie szczuję. Ilekroć krasnal zdobywał orzeczenie sądu w sprawie jakichś urojnych wierzytelności, zaraz pisał raport o zwiększeniu linii kredytowych. Wszystko jest w raportach kilka lat wstecz. Nie chce mi się szukać. Świta mi tylko, iż zawsze była mowa w tych raportach o zajęciu nieruchomości. Nie mam w tym żadnego interesu. Wiele osób śledzi spółki IT, które kiedyś rosły jak na drożdżach. To zwracało uwagę. To nie ja szczuję. Krasnal szczuł wielokrotnie na swoje akcje różnymi niedomówieniami. Dobrym przykładem był inwestor zza oceanu. Większość się śliniła, iż może chodzić o Apple. Tak krasnal wabił dyletantów, a że prawdopodobnie kupował artykułu albo gorzej pismaki spijały mu z dzióbka niedomówienia, było jak było. Krasnal nie informował wtedy o zbyciu akcji. Pewnie jego słupy ubierały naiwną ulicę. Loona albo Acu zwracali jako pierwsi uwagę na to.
albo w wyniku ich dobrowolnego zwrotu przez podmioty z grupy Komputronik S.A. albo na skutek stosowanych wyroków Sądu jeżeli podmioty z grupy Komputronik S.A. nie dokonają ich dobrowolnego zwrotu.
HA HA Ewa weż się prześpij....oh eh TY DALEJ SWOJE ZERO KONKRETÓW ... TWOIM CELEM JEST SIANIE ZAMĘTU W MĘTNEJ WODZIE ŁATWO ŁOWI SIĘ LESZCZY...TY JESTEŚ OD BUCZKOWSKIEGO
to nie zwrot z kompa, tylko ochłapy, które zostały w cce po akcji kompa w luxbusie. Skąd wy się bierzecie, ynwestorzy za dyche. Nie potraficie nawet czytać ze zrozumieniem. hahahahahahaha, mośki. Strzyżenie bliskie. -ewa, trzymaj się!!!