próbują 9 szt akcji zrobić drugie widły, więc trudno to nazwać zbieraniem, raczej ubieraniem w papier poczekam - bo to śmierdzi i możliwy zrzut gnojówki
jak masz chęć to zmieszaj - jest faktycznie tanio ja sie powstrzymam, a ubierania nie ma bo nikt sie nie dał wciągnąć w dalszy wzrost robiony 9 szt. - to niepokoi ustawi się twowarzystwo na K i co może się wydarzyć ? - sruuu
Ruch tu jak na Marszałkowskiej kiedy wszędzie dookoła remonty. Czyżby pierwszy transport łodzi szcześliwie dotarł do Chin i rozpoczął regularną marszrutę bo wielkiej Jangcy river ? ;)
Pozdrawiam ciepło wszystkich akcjonariuszy ten spółki.
raczej zakładnicy tego projektu wywołali sztuczny popyt licząc na wciągnięcie nowych komuś muszą oddać papier - tyle, że nikt nie chce, właściciel ma już akcje zastawione [wg.komunikatu ]
to uszczegółowienie jest ważne, choć nie zmienia obrazu, że ktoś szmaci projekt podłoży ten Kaniszewski był w RN i chyba jest prof. od roślin.. merytoryczny gość odchodzi -...?
no ale nic z tym się nie dzieje i pewnie Prof nie chciał już tego firmować. Gdyby była perspektywa to pewnie siedziałby zadowolony, dobierał wypłatę i rozwijał nowe pomysły z zespołem - wygląda, że jest inaczej i nie chciał firmować jakiegoś problemu - masz inny pomysł ?? Teraz okazuje sie, że egzekucja komornicza - czyli właściciel nie płacił, był sąd i teraz ostatni etap... czyli to trwało kawał czasu, ale my o problemach właściciela dowiadujemy się na ostatnim etapie. Wygląda to po prostu dziwnie i źle
Wygląda to bardzo źle i dopóki właściciel się nie ocknie i zacznie działać, to będzie dno. Myślę, że powinno mu zależeć, bo cała ta sytuacja raczej wizerunkowo to tragedia i może rzutować na inne biznesy...no, chyba, że mu po prostu nie zależy.
Raczej nie, bo właściciel na innym forum jednak coś tam tłumaczy: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-gdzie-jest-kasa,26050145.html Szkoda tylko, że nie zaszczyca nas swoją obecnością i nie wytłumaczy np. zajęcia komorniczego i dalszych planów Spółki.
ciekawe - skoro zakłada wątki pod inną nazwą, nie wyjasnia co i jak z Glabem to to wygląda, że GOLAB pójdzie do piachu przykładowy scenariusz: przerzucą patent wsadzą długi i zatopią