Pewnie fota zredukował swoje zadłużenie a może tak zrobić za czynsz. Ogólnie to sprzedaż części zwiększyła sie szczególnie już w I kwartale 2017 r. 15 maj powinien dać mocnego kopa do góry bo bedą już wyniki za I kwartał . VW rusza z produkcja samochodów elektrycznych i tu fota odegra ważna role
Co ma piernik do wiatraka. To co pokazali Fotowie to ostateczna desperacja i ostateczna klapa. Majątek zastawiony , egzekucja za egekują kto weźmie takie długi i obciążenia w układ. Mieliśmy przkład jak potęcjalny chętny natychmiast się wycofał.
Według tego gościa tutaj co chwilę, od lat, będą magiczne wzrosty, tylko na razie nikt nie zauważył ani jednego :)
Rodzinka już księgowała na słupy, domykały się luki, było ramię na wykresie, Fota produkuje części dla VW, ma nawet nowy park maszynowy w Łodzi, wybicia nadchodzą i są już tuż - tuż, nikt się nie zna i nikogo nie uczyli logicznego myślenia, inwestorzy pchają się drzwiami i oknami, prezes wychodzi uśmiechnięty z banku i tak dalej, i tak dalej, więcej nie pamiętam :) Kolega po prostu majaczy :)
To nawet jest zabawne. Chętnie poznałbym kolegę osobiście.
Gdybys tak myślal i pisał w latach 90tych to bym Ci uwierzył ale nigdy po 3 dekadach do przodu. Ci co atakują teraz nowa edukacje nauczania w szkole marzą o takim spoleczenstwie jak Ty . Oni wiedza , ze z roku na rok jest coraz mniej takich ludzi z myśleniem jak Ty i mniej bedą zarabiać a więcej wysilać sie .Oto idzie w tym sporze gra ale nie każdy wie.
Dam Ci przykład w latach 90 tych SLD miało poparcie ponad 40% a teraz tylko 3% tak samo bedzie w Twoim przypadku tu idzie o spowolnienie zmian aby utrzymać stare myślenie jak najdłużej . Oczywiście ktoś na tym chce zarobić i dlatego ktoś Cie napuszcza na Antoniego M. haha
Antoni nie chce kupować autobusów caracali ale wmysl Twego myślenia i propagandy powinien te autobusy kupić za 13 miliardów zł ,tylko , ze Antoni wolał zamówiic od firmy amerykańsko- izraelskiej 1tys. pociskow najnowszej generacji o zasięgu 2 tys. km a docelowo 10 tys. pocisków i przenieść produkcje do kraju . O to chodzi aby niszczyć kolumny wojsk , które opuściły koszary np. z pod Moskwy . O tym Ci nie mówią tylko cały czas o caracalach , ze niebedzie tych autobusów . Niemcy i Rosja jest przerażona tym co kupuje Antoni i dlatego jest taki atak na niego przez popleczników w kraju i im potrzebni są tacy ludzie jak Ty nie myślący
Z najnowszych informacji głównego księgowego sprzedaż części samochodowych jest rewelacyjna i niespotykana wcześniej .Ten dział sprzedaży , to jest złota kura na okres conajmniej 1 dekady . Jutro powinno zacząć sie systematyczne wzrosty na focie aż do wymiany wariantów na akcje .
ja nie rozmawiam ze zwyklymi ludzmi , tylko chodzę po korytarzach salonowych i rozmawiam z ludźmi decyzyjnymi a to jest ogromna przepaść wiedzy Twojej a moja . Teraz magazyn jest jak reklama a Twoi pracownicy z którymi rozmawiasz , chronią ten magazyn i coś nieco sprzedadzą. Główna sprzedaż odbywa sie za pomocą producenta bezpośrednio do odbiorcy , tylko faktury spływają do firmy . Fota już nigdy nie bedzie prowadzić takiej sprzedaży jak 5 lat tem
Pytanie jest z lat 90 -tych ,SLD ma tylko 3% nie ma już takich ludzi obecnie , do kogo Ty sie zwracasz z takim pomysłem z przeszłości ? Tu idzie walka o utrzymanie jeszcze ludzi myślących tak jak Tusk ale wchodziłem w tłum ludzi z KOD i stwierdziłem , ze to jest już złom .
...xyx częściowo przypuszczam że masz rację ale czy w 100 procent nie wiem ...myślę , E docelowo tak czy siak na focie będzie dobrze ale czy odzyska w pełni dawny blask to już sprawa .co najmniej dyskusyjna,....:-)
Pózniej co sie stanie z Fota , to mnie nie interesuje, trzymam tylko do zamiany wariantów na akcje i sprzedaje wszystko . Mam już upatrzoną inna spółkę , która bedzie szaleć w przyszłym roku a nawet jeszcze pod koniec tego roku .