ot i kolejną prawdę wyjawił nam str. albo będzie układ albo nie będzie. czyli albo będzie dobrze albo nie będzie dobrze. brawo str za twoje złote myśli ! chyba nikt - bo ja nie -nie przewidział takich możliwości jeszcze raz brrrawooo str ! jesteś wielki. a przy okazji co słychać na huśtawkach ?
Sorry, ale na co tu liczycie? obrot 10 szt. dziennie, zero zainteresowania. Spolka bankrut. Zycie nadzieja, za rok, piec..
Sorry - 10 szt. dziennie robi animator, jestem zainteresowany ABM, moje kupno 500 szt. czeka po 10,15 zł. mam czas. Bankructwa nie będzie bo gdyby miało być to już by było. PKO BP dał ciała i teraz nie wie jak z tej sytuacji wyjść. A liczę mając już spory pakiet na to, że dojdzie do redukcji zadłużenia i bardzo dużego wzrostu kursu. Marazm w notowaniach wynika z faktu, iż w obrocie pozostały śladowe ilości akcji, które powoli skupuję ...
Zycie nadzieja, za rok, piec.. - niestety tego wpisu nie rozumiem ...
... teraz proponuje abyś spróbował "chowanego" ! tylko nie weź tego dosłownie i nie znikaj stad na zawsze. czasami warto poczytać twoje wypociny, zwłaszcza rano, wtedy z całkiem wesołym nastawieniem można iść do pracy. kawy tez nie potrzeba bo ze śmiechu ciśnienie samo wzrasta !