a czemu nie po 1 zł.... pleciesz głupoty...sam sobie bedzie robił w gniazdo.. skup ogłosza po 6 zł.... już widać umówione pakiety po 0,5 mln zł nagle się pojawiające i znikające...i kto to odbiera...ulica...ta jasne... 4 dni z rzędu pakiety po 0,5 mln akcji lecą. Dziękuje
taaa..albo może po 7 i sam odpowie na wezwanie pierwszy. Sprzeda to co skupił w międzyczasie w okolicy 5,3 i 1,7 mld popłynie tam gdzie powinien. udział w głosach się nie zmieni do następnego komunikatu i tyle. Każdy scenariusz jest możliwy jak to na giełdzie.
nie ma znaczenia czy odpowie pierwszy czy 21 szy. i tak jest redukcja... ..............................................
A po co ma odpowiadać na wezwanie skoro w wyniku skupu zwiększy kontrole nad spółką. !!! tylko na tym zyska. Akcji będzie mniej, spółka będzie więcej warta. w piątek pakiety latały po 800k sztuk (2 pakiety) w czwartek po 500k sztuk, w środę podobnie, raz widziałem po 1 mln ... kto to zbiera? zwłaszcza że te pakiety były kupowane po wyższych cenach niż teraz jest kurs (5,25 zł) . Najniższe szły coś po 5,27 zł , czyli ...ktoś zbiera (bo kurs po tych transakcjach rósł) . I tyle w temacie. Myśleć. Nie naganiam. ale widać co się dzieje. Polecam pełen arkusz na żywo i potwierdzicie moje słowa.
Jest coś niepokojącego w ciężkiej pracy anali-tyków tych krajowych. Raz za SNS bierze się BOŚ i się trudzi w krytyce spółki, pisząc m.in., że SNS przejada swoje kapitały. Wyszło, że ukryli ponad 1 mld i teraz go pokazują i wcale nie zjedli. Zaś PKO się wzięło za doradztwo i piszą, że wprawdzie w roku 2017 EBIDTA będzie 1,25 mld - ogromna. Przy EBIDTA 1,25 spółka jest warta jakieś 8 mld, czyli akcja ok 7 zł. A zaraz potem pokazują, że będzie im jednak malała przez WSZYSTKIE kolejne lata. I tak ma sobie spaść do 900 mln. Zatem cena akcji 4,90... Pytanie brzmi jaki prezes Zarządu może pozwolić sobie na 30% stratę na majątku... I skąd u diabła polski analityk (zapewne super-profesjonalista) wie u licha, jaką będzie cena kauczuku na tocom.jp w roku 2020.... Tak polskie domy maklerskie traktują polskiego inwestora indywidualnego.
i zobacz sobie zamknięcie...jakie pakiety brali do 5,29 i na koniec sesji ktoś zwalił kurs 70k papiera.... śmiec na sali... jutro się odbije. tylko po co ta manipulacja... a na anal-lityków nie zwracam uwagi bo za dużo krwi mi psują
nie straszcie ludzi skupem akcji po 5 zł, bo w najgorszym wypadku na obecną chwile skup może być ogłoszony po 5,16 (średnia za 6 miesięcy). Chciałam zauważyć, że kurs już praktycznie jest w tym punkcie, więc nie panikujcie, bo gorzej być nie może. A zawsze jest jeszcze ten optymistyczny scenariusz dla wizjonerów, czyli kurs podczas skupu rośnie o np 100 %, bo np będą skupować akcje z rynku....... ???