Bo tam jest "gdyńska spółka" a wszyscy wiedzą, że po pierwsze w Gdyni jest tylko jedna spółka, a po drugie Fota dogadał się z każdym (nawet z NASA) i teraz będzie wyposażał wszystko i wszędzie. I produkował też będzie. On, sam. I odpały blisko, lada moment, tylko trzeba się dobrze przypatrzeć, bo można przegapić tak, jak pięć ostatnich końców świata.
Tak, wiem, mamy "ramie" i zaraz "domknie sie luka", bo "luki sa na 99% domykane" i będzie "mega odbicie". Do kiedy teraz musimy kupić, bo później "kupimy dwa razy drozej"? W jakim humorze jest dzisiaj Prezes? KNF nie nałoży na nikogo kary za tę informację. I pytanie za stówę (mogę zapłacić za odpowiedź) - co będzie na maturze w tym roku? Które lektury?
hahaha, stary - jesteś mistrzem! Bardzo trafnie ująłeś tę całą parodię, która tu się toczy. Zaglądam tu co jakiś czas - choćby z sentymentu, bo w Focie przepracowałem ładnych kilka lat - i jak widzę te wypociny typu "za chwilę odpał", "2,5 zeta do świąt", "pociąg lada moment odjeżdża", "info po 16:00" itd. to brzuch mi skurczów ze śmiechu dostaje. Dwóch - trzech kolesi próbuje zaklinać rzeczywistość, a reszta im przyklaskuje tworząc istny kabaret. Odnoszę wrażenie, że populacja ynwestorów tu na focie, to jakieś studenciaki, liczący na to, że zainwestowane 250zł nagle zamieni się w cudowne 300zł, co pozwoli bezstresowo "domknąć lukę przeżycia" do końca miesiąca :)
Do Macierewicza , to Ci daleko , Ty niewiesz kim jestes tak jak 70% Ukraincow przed 2014 r niewiedziała kim są . Masz wyprany móżdżek ale tacy ludzie tez są potrzebni dlatych co wiedza co to znaczy mieć majątek . Tacy jak ja tylko mogą popierac Macierewicza bo tylko on zabezpiecza mój prawidłowo majątek a nie ruda G...a Grają między sobą i na co Ty liczysz ?nie ma tu takich ludzi jak Ty na tej spółce tylko myślący
Pisze , ze tylko tu zagłada , to jest myślenie z lat 90-tych i kogo Ty chcesz tym myśleniem ograć chłopczyku . Zapłać to będę milczał .A Antoni buduje najlepsza armie świata i tego sie teraz Niemcy i kacapy boja . Bo jak sie uda , to na prawdę bedzie sie czego bać , bo od Wisly w promieniu 2 tys. km. bedzie można niszczyć cele bez wysyłania wojska Co Ty możesz wiedzieć o obronności jak Ty nie wiesz kim jesteś.
Wystawił na kupnie ponad 180tys. i teraz bedzie improwizował sprzedaż , ze kto inny sprzedaje a to ta sama jest osoba . Nic to nie da szkoda prowizji tylko . Godzina W nadchodzi a głupich tu nie ma .
Od wrzesnia tego roku dopiero bedą uczyć w szkole dzieci kim są i myślenia nowoczesnego i dlatego jest taka nagonka na zmiany uchwalone w nowej ustawie edukacyjnej , pewna kasta boi sie tak wykształconej mlodzirzy nauczonej samodzielnego myślenia i znająca swój rodowód .Dlanich najlepiej by było jak dotej pory żeby niewiedziała kim są i niepotrafiących samodzielnie myślec