Jak wyżej. Bez paniki. Ktoś chce kupić i to bardzo (np. mocodawcy "ja" i innych trolli). Sprzedawanie poniżej 1,60 nie ma obecnie żadnego logicznego uzasadnienia poza celowym wywołaniem paniki i tanim odebraniem akcji poniżej ceny emisyjnej. Szczegóły będą pewnie bliżej emisji na co, dlaczego i jakie zasady. Że nikt nie kupuje to normalka, bo się większość już zainteresowanych zaopatrzyła, reszta nagania na spadki i czeka na infa - poczekajcie, to zobaczycie, były obroty po kilkaset tysięcy za dużo drożej niż obecny kurs - nikt większy nie kupował, żeby stracić, co najwyżej trochę popuszcza, żeby jeszcze dobrać. Przyjdzie taki dzień, że ktoś wyzbiera do 2 zeta wszystko, co mięczaki tam postawią - wspomnicie moje słowa...
Myślę, że mogą już kogoś mieć, ale tradycyjnie się okaże za jakiś czas. Ja się jeszcze zaopatrzę - ciekawe czy naprawdę będzie dało się kupić cokolwiek za 1,20 od ludzi, którzy nie mogą kupować w media-markt...
kici kici ........... zaraz dostaniesz akcje śmiecia, ile tego chcesz........ musztarda sprzedaje jak leci bo wie czym tutaj pachnie..... a zapach będzie brzydki za jakiś czas ;-)
Nie ośmieszaj się, jakich JA może mieć mocodawców ? W Tworkach przecież zabierają pacjentom kasę !! Koleś się nudzi i cały czas nadaje jaka to zła spółka martwiąc się każdego dnia w pokoju bez klamek o nasze pieniądze :) Taki już smutny jego los !!
Na 1,18zł leży 32 tys. akcji, wystarczy wcisnąć kupuj. Przez chwilę było dzisiaj wystawione na PKC, ale sprzedający się wystraszył, bo kurs by poleciał na niecałe 50gr. Słabo to wygląda póki co. Było jakieś info, które spoowdowało wysyp, czy po prostu ktoś niecierpliwy z większym pakietem wychodzi? :/
musztarda tylko potrafi pisać! Zero kasy, zero myślenia. człowiek ZERO!!! Zgrywus co pisze od tygodni, że będzie po 2 zł a nawet po 1,18 nie stać go aby zakupić!
O tym mówiłem. Wkrótce będzie się działo. Szkoda, że przegapiłem ten mały żarcik. Jak dla mnie "grubymi" nićmi szyte, co to jest kilkanaście tysi, żeby zbić kurs i zebrać resztę od leszczyków. Mam już kupę tego papierka, ale jeszcze dokupię, bo za takie ceny każdą ilość :D. Jestem więcej w plecy na I3D, niż całe dzisiejsze obroty. I wiecie co? I nic - tu będzie 3 zeta, a im więcej sobie uśrednię tym więcej zarobię, także WINCYJ!
zwlaszcza kiedy czasem zdarzają sie takie niczym nieuzasadnione tąpnięcia kursu a spod kamieni wypełzaja rożne stwory rekompensujące sobie cos tam wyjątkowo chamskimi komentarzami