Po 2.29. Dlaczego? Końcówka kwietnia to ostatni czas z ceną w okolicach 2.30. Kwietniowa sprzedaż idzie mocno. Promocje garniturów, teraz koszul. Ceny dobre więc można przyciągać ludzi. I co ważne, kupują. Nie kraczcie o spadkach tylko dobierajcie. Jak pojawią się wyniki w maju za kwiecień trzeba będzie brać po 2.60 i będzie też dobrze. Podtrzymuję cel: ponad 3 zł w tym półroczu.
można zwariować z tym warzywniakiem... może od 2,20 odbije, ale co z tego jak znowu na kilka dni urosnie, a prawie miesiac spadków... jedyne pocieszenie ze praktycznie bez obrotów, ale jak patrze na strate(wirtualną) to sie na wymioty zbiera...
Nie ma innej opcji. Oczywiście, też mnie ten dół męczy ale postanowiłem po prostu nie patrzeć i czekać. Natomiast po marcu i przychodach jestem spokojny i mam nadzieję, że mocny kwiecień to potwierdzi. Kurs może jeszcze nie zachował się tak jak myślałem czyli nie poszedł mocno w górę i nie utrzymał poziomu (co kiedyś było tu naturalne) ale po prostu dlatego, że duża ilość osób jest zmęczona kilkumiesięcznymi słabymi wynikami bytomia i sprzedało co miało. Potrzeba chwilę czasu na odbudowanie zaufania i jednak prawie roku straconego przez fatalną politykę sprzedaży. Ale cierpliwość musi być. Ja mam średnią 2.43 i poniżej 3 nie oddam. A jeśli do tego dojdzie jakieś info o dywidendzie to zostanę na dłużej. Dużo dłużej.
Właśnie ktoś zgarnął balona na 2,30. Uważam ze szykuje się podbitka pod wyniki za kwiecień. Może Będzie okazja do pozbycia się papiera po 2,50-2,60 ... myśle, ze Póki co można nawet coś dobrać :)
Nie zdążyłem :) chciałem, lecz po tak szybkim porannym wzroście Obserwuje poziom 2,60 jeśli pęknie może być pięknie. Jeśli nie sprzedam po tej cenie. Dla przypomnienia, podobnych podbitek w tym roku mieliśmy już dwie !! :)
Dzięki. Trochę wyczucia i obserwacji sklepów a trochę przypadku bo napisałem przy kursie 2.29 A po południu byliśmy już na 2.45. Szczerze to myślałem że ruszy bliżej końca kwietnia. Ale jest dobrze:). Mam nadzieję że na początku zobaczymy dynamikę przychodów plus 30% i będziemy jeszcze wyżej. Pamiętajcie że baza zeszloroczna jest słaba A doszło sporo sklepów które w nowej polityce wiosennej w końcu dają przychody. Będzie dobrze:).