• właśnie dobrałem. Autor: ~valdi5 [188.146.13.*]
    Po 2.29. Dlaczego?
    Końcówka kwietnia to ostatni czas z ceną w okolicach 2.30.
    Kwietniowa sprzedaż idzie mocno. Promocje garniturów, teraz koszul. Ceny dobre więc można przyciągać ludzi. I co ważne, kupują.
    Nie kraczcie o spadkach tylko dobierajcie.
    Jak pojawią się wyniki w maju za kwiecień trzeba będzie brać po 2.60 i będzie też dobrze.
    Podtrzymuję cel: ponad 3 zł w tym półroczu.
  • Re: właśnie dobrałem. Autor: ~nap [31.1.252.*]
    można zwariować z tym warzywniakiem...
    może od 2,20 odbije, ale co z tego jak znowu na kilka dni urosnie, a prawie miesiac spadków...
    jedyne pocieszenie ze praktycznie bez obrotów, ale jak patrze na strate(wirtualną) to sie na wymioty zbiera...
  • Re: właśnie dobrałem. Autor: boavista [83.4.228.*]
    Twoja wypowiedż napawa otuchą,abyś miał rację!
  • Re: właśnie dobrałem. Autor: ~valdi5 [188.146.13.*]
    Nie ma innej opcji.
    Oczywiście, też mnie ten dół męczy ale postanowiłem po prostu nie patrzeć i czekać.
    Natomiast po marcu i przychodach jestem spokojny i mam nadzieję, że mocny kwiecień to potwierdzi.
    Kurs może jeszcze nie zachował się tak jak myślałem czyli nie poszedł mocno w górę i nie utrzymał poziomu (co kiedyś było tu naturalne) ale po prostu dlatego, że duża ilość osób jest zmęczona kilkumiesięcznymi słabymi wynikami bytomia i sprzedało co miało.
    Potrzeba chwilę czasu na odbudowanie zaufania i jednak prawie roku straconego przez fatalną politykę sprzedaży.
    Ale cierpliwość musi być. Ja mam średnią 2.43 i poniżej 3 nie oddam. A jeśli do tego dojdzie jakieś info o dywidendzie to zostanę na dłużej. Dużo dłużej.
  • Re: właśnie dobrałem. Autor: ~makler [188.146.128.*]
    Poziom bytomia to 3 zeta analogicznie niedługo zostanie osiągnięty nawet spekulacyjnie - ZA DŁUGO SIĘ KISIŁ
  • Szykuje się wybicie Autor: ~Kolcz [188.146.135.*]
    Właśnie ktoś zgarnął balona na 2,30. Uważam ze szykuje się podbitka pod wyniki za kwiecień. Może Będzie okazja do pozbycia się papiera po 2,50-2,60 ... myśle, ze Póki co można nawet coś dobrać :)
  • Re: Szykuje się wybicie Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    Jak tam Kolcz sprzedałeś ??? hehehe
  • Re: Szykuje się wybicie Autor: ~Kolcz [188.146.17.*]
    Nie zdążyłem :) chciałem, lecz po tak szybkim porannym wzroście Obserwuje poziom 2,60 jeśli pęknie może być pięknie. Jeśli nie sprzedam po tej cenie. Dla przypomnienia, podobnych podbitek w tym roku mieliśmy już dwie !! :)
  • Re: Szykuje się wybicie Autor: ~Kolcz [188.146.137.*]
    Jestem spokojny, tam ktoś skupuje po 2,58. Wrzuciłem mały pakiecik i poszło w momencie. Trzymam resztę :)
  • Re: Szykuje się wybicie Autor: ~Konrad [188.146.13.*]
    Waldemar! gratuluje wyczucia ;)
  • Re: Szykuje się wybicie Autor: ~valdi5 [188.146.14.*]
    Dzięki. Trochę wyczucia i obserwacji sklepów a trochę przypadku bo napisałem przy kursie 2.29 A po południu byliśmy już na 2.45. Szczerze to myślałem że ruszy bliżej końca kwietnia. Ale jest dobrze:). Mam nadzieję że na początku zobaczymy dynamikę przychodów plus 30% i będziemy jeszcze wyżej. Pamiętajcie że baza zeszloroczna jest słaba A doszło sporo sklepów które w nowej polityce wiosennej w końcu dają przychody. Będzie dobrze:).
[x]
BYTOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.