• Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: luqas87 [83.20.225.*]
    Spółka wyróżniała się podczas środowej sesji, jednak w negatywny sposób osiągając miejsce w czołówce tracących walorów. Spadki wyniosły 7,2% przy bardzo wysokich obrotach. Wydaje się, że nie ma poważnych przyczyn tak dużej wyprzedaży, wyniki za zeszły rok nie były najgorsze, a ostatnio głośno było o przejęciach na terenie Niemiec. Spółka otrzymuje także pozytywne rekomendacje. Wydaje się więc, że po prostu trzeba poczekać na lepszy moment, gdyż patrząc na historię notowań, widać wyraźnie, że cena porusza się w szerokim trendzie wzrostowym. Jednak od września 2015 roku mamy do czynienia z kanałem spadkowym, a obecne spadki to kolejne odbicie od górnej krawędzi. W historii często respektowany był poziom okolic 3-3,30 zł. Wydaje się więc, że do tych rejonów obecnie zmierzamy i właśnie tam, przy dolnej krawędzi szerokiego kanału wzrostowego może pojawić się szansa na trwalsze odbicie.
    link 
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~ssdssd [188.146.12.*]
    Jakie to piękne i trafne. 3zł obstawiam do końca miesiąca a potem to trwalsze wybicie ale jakie duże????
    Bo patrząc na wykres to zasięg tego wybicia może być ogromny..
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~x54 [83.8.179.*]
    taaa...odbicie tyle tylko ze na 2,50 albo nizej pozdo dla wytrwałych
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~DrogbaFan [31.11.130.*]
    Kupiłem po 2,21
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~sega [31.179.114.*]
    Odpoczelismy jeden dzionek i walimy sie dalej ku nowym minimom, nikt nie chce tego bronic o zgrizo wiec niewielkimi obrotami powitamy 3 .00 albo i 2 z przodu huuuura
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~ssdssd [188.146.135.*]
    Przepieknie sie robi :-/ ale dla tych co chca wejsc a nie dla posiadaczy...
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~sega [31.179.114.*]
    Lody ,lody na patyku. Krecą az miło na bardzo mocnej fundamentalnie spólce. Prezio siedzi cicho jak myszka, od czasu do czasu coś skubnie. Jakos dziwnie nie bronia swoich rekomendacji panowie analitycy. Tylko jak piszesz biedni raczej nie bardzo szczesliwi posiadacze płaczą pod poduszką bo im sie juz kaska na usrednianie skonczyła. Hehi urlopy przełozone na za lat kilka...............
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~ssdssd [83.27.38.*]
    Ja się wpakowałem po same uszy i tylko pozostaje mi sam skowyt zranionego zwierza. Wakacje jak już pisałem szlag trafił.
    Aż się boje myśleć jak przyjdzie głębsza korekta na bananowej W20 to tu może być i 2,50zł i to już jest dramat bo odrabianie może zająć rzeczywiście skromny roczek :-/

Walą w kanale aż miło i aż za bardzo kuje to w oczy. Także obrona 3 zł się chyba do końca miesiąca szykuje i tu będzie prawdziwy test.

A czy ta spółka jest zdrowa kto to wie oprócz wąskiego grona. Wszytko niby pięknie ładnie a tu wyleci trup z szafy i zaśmierdzi wszystko...

Piszac wczesniej o 3.50, potem o 3.00 szczerze mowiac sam w to nie do konca wierzyłem ,a teraz przyjdzie nam sie zmierzyc z 3.00 byc moze ze wskazaniem jednak na 2 z przodu. Podobno jak juz wszyscy stracą resztki nadzieji przychodzi odbicie.................tyle ze mnie juz dawno odbiło.Sprzedac nie mam zamiaru , pewnie tak jak piszesz roczek niewyjety.............
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~Greg [92.69.229.*]
    Ja też nie sprzedam, ale macie pojęcie jakie są fundamentalne powody?

Jak dla mnie ktoś tu się mocno wysypuje.
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~ssdssd [83.27.38.*]
    Ja bym nie odnosił tego do fundamentów spółki tylko tego że "kupa wielka" OFE tu siedzi. To jest spory minus tej spółki.
    Manipulować tu w każdą stronę można przy takim zapale kupujących.
    Raczej tak , obroty nie naleza do najmniejszych,kolejka do sprzedazy jak i kupna tez nie jest mała znaczy ze to jeszcze nie koniec po taniosci.Jeszcze roczek temu jakby mi ktos powiedział ze bedzie po 3,20 powiedzialbym ze zwariował , a jednak. Z dostepnych dla nas informacji nie wynika nic zlego a wrecz przeciwnie pozycja społki jest mocniejsza niz rok temu.Widac albo ktos cos wie albo na gierki nie ma rady. O by czas uleczył rany.
    Opchniesz jeszcze po 5 zł tylko nie w tym roku jak widać słychać i czuć. Ode mnie po tej cenie nie dostaną. Przestaje patrzeć na notowania będę zdrowszy na pewno.
    Pozdro dla wytrwałych
    Moze w tej chwili pisanie o 5 zeta zakrawa na kpine,ale ja nie sprzedam i po 6. Dlaczego? Bo to jest inewstycja dlugoterminowa nawet jak bym na wakacje musial jechac gdzies do rowu. Pojade jak co roku na działeczke nad jezioro a Chorwacja nie zatonie.Dokupilem po 3.62 , szkoda 2 tygodnie zrobilo by pare groszy wiecej. Dokupie za tydzien , wtedy spłynie mi gotówka. Jakoś dziwnie nie boje sie inwestycji w elemela.
    l
  • Re: Elemental - w kierunku 3 zł, potem możłiwe odbicie? Autor: ~SSDSSD [83.27.246.*]
    I jak dalej spokojny o inwestycje czy już sprzedane :-) ???
    Patrząc na tą analizę z wątku wręcz idealna ale dla kanału spadkowego a nie wzrostowego. Trend wzrostowy połamany i porobione proszę Państwa. Ktoś tam pisał o 2,4 pln. Bardzo możliwe że tyle będzie. Większość psychologicznych barier pozamiatana.
    Widzieliście Swig80 jak się rozjechał z innymi wigami??? Odpływ kapitału z kurdupli coraz większy a to wróży tylko jedno :-D SPADKI SPADKI SPADKI !!!!
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.