• Bankructwo Autor: ~radar [83.29.44.*]
    Bankructwo by mogli ogłosić to można w stratę wrzucić w rocznym bilansie , a tak to tylko drzazga w oku .
  • Re: Bankructwo Autor: ~niezalogowany [89.70.66.*]
    Na całę szczęście tego nie zrobią, tak samo jak nie scalą. Dzięki temu nikt nie może już zbijać niżej kursu, a cena wzrośnie, bo i czemu by miało być inaczej, skoro spółka zaczęła zarabiać coraz więcej z kwartału na kwartał i cały czas jest na plusie?!
    Na bankructwo to pora była koło roku temu, teraz tylko kompletny debil skończony by ogłaszał bankructwo w tej spółce.
  • Re: Bankructwo Autor: ~radar [83.10.98.*]
    No to na co czekasz genialny analityku KUPUJ ;)
  • Re: Bankructwo Autor: ~niezalogowany [37.47.40.*]
    Nie chce mi zrealizować za 1 grosz. Wcześniej też kolejka długo była. Po co kupować teraz, zaczekam i poczytam sobie te płacze. Aczkolwiek trochę rozumiem ból tych, co przepłacili, ciężko było przewidzieć np. przy debiucie, że spółka podniesie się dopiero będąc na skraju istnienia.
    Czekam, aż wartość księgowa będzie 0,5 grosza na akcję, jak dalej tak chętnie będą ludzie oddawać to dokupię ile wlezie. To jeszcze kilka lat może potrwać :D
    Dla mnie ważne, że spółka wreszcie coś robi (tj wreszcie zarabia) i robi to konsekwentnie.
  • Re: Bankructwo Autor: ~intestor [188.146.5.*]
    Może masz racje tylko dlaczego wszyscy dalej oszukują i opowiadają o cudach ...
    każdy prezes obiecywał umowy były i co
    następni nabrani ......
  • Re: Bankructwo Autor: ~niezalogowany [89.70.66.*]
    Może tak, może nie. Ja tam wiem tyle, że jak dokupić to już dużo na tyle, żeby być większościowym i wtedy mieć możliwość w miarę samodzielnie tym zarządzać i nadzorować to. Jak sytuacja będzie odpowiednio dobra, a cena nadal 1 grosz, na pewno kupię wraz z całą rodziną, póki co jak daję WLA po 1 grosz na większe ilości to jakoś zawsze nie wskakuje - ktoś przerzuca jakieś śmiesznie małe ilości, co jest wkurzające, bo daje wrażenie, że rzeczywiście jest podaż na 1gr.
  • Re: Bankructwo Autor: ~Będziedobrze [86.25.100.*]
    Od poniedziałku czy zacząć skup skoro zbankrutować
    Im nawet nie pozwolili
  • Re: Bankructwo Autor: ~Burack [94.254.225.*]
    Nic z tego:(
  • Re: Bankructwo Autor: ~Amiga [83.10.15.*]
    Będą musieli ogłosić bankructwo ,656mil akcji to by znaczyło że muszą przynieść 13 mil zysku by było tu 2 gr . Prościej zamknąć i startować od zera . 
  • Re: Bankructwo Autor: ~Burack [94.254.225.*]
    To kiedy ogłoszą bankrut?
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.