Na całę szczęście tego nie zrobią, tak samo jak nie scalą. Dzięki temu nikt nie może już zbijać niżej kursu, a cena wzrośnie, bo i czemu by miało być inaczej, skoro spółka zaczęła zarabiać coraz więcej z kwartału na kwartał i cały czas jest na plusie?! Na bankructwo to pora była koło roku temu, teraz tylko kompletny debil skończony by ogłaszał bankructwo w tej spółce.
Nie chce mi zrealizować za 1 grosz. Wcześniej też kolejka długo była. Po co kupować teraz, zaczekam i poczytam sobie te płacze. Aczkolwiek trochę rozumiem ból tych, co przepłacili, ciężko było przewidzieć np. przy debiucie, że spółka podniesie się dopiero będąc na skraju istnienia. Czekam, aż wartość księgowa będzie 0,5 grosza na akcję, jak dalej tak chętnie będą ludzie oddawać to dokupię ile wlezie. To jeszcze kilka lat może potrwać :D Dla mnie ważne, że spółka wreszcie coś robi (tj wreszcie zarabia) i robi to konsekwentnie.
Może tak, może nie. Ja tam wiem tyle, że jak dokupić to już dużo na tyle, żeby być większościowym i wtedy mieć możliwość w miarę samodzielnie tym zarządzać i nadzorować to. Jak sytuacja będzie odpowiednio dobra, a cena nadal 1 grosz, na pewno kupię wraz z całą rodziną, póki co jak daję WLA po 1 grosz na większe ilości to jakoś zawsze nie wskakuje - ktoś przerzuca jakieś śmiesznie małe ilości, co jest wkurzające, bo daje wrażenie, że rzeczywiście jest podaż na 1gr.