Po pierwsze, pytam, nie "pytam się"... litości. Chodzi o termin graniczny rejestracji emisji i tym samym ujawnienia jej nabywcy. Nie chce mi się wierzyć, że ktoś kto nie potrafi w miarę sprawnie posługiwać się językiem polskim, jest na tyle bystry by inwestować i zarabiać na GPW. No nie wierzę...
ja też nie wiem skąd żeście tą datę wywróżyli chyba z kuli :) sąd w Warszawie akcje rejestruje ok miesiąca, nie wiemy kiedy spółka złożyła o to wniosek ale wiemy że złożyła go. Więc info myślę, powinno być na dniach tzn w każdej chwili ale na pewno będzie przed sesją, tak że następnego dnia będzie odcięcie i open na +50% a może i będzie wisieć kilka dni - zależy kto objął akcje
Kolega rf miał na myśli zapewne 19.05 już blisko :) posypią się pytania skąd ta data, poczytajcie troszkę komunikatów "inwestorzy". Siedzicie tu na forum, z jednej strony jeden drugiemu nie ufa, ale z utęsknieniem odświeżacie każdy to nowy wpis, może ktoś się podzieli jakąś informacją, bo przecież sami nie zadacie sobie trudu :)
mnie też wykasował zadałem pytanie gdzie jest napisane że mają 3 miesiąc od emisji na ujawnienie inwestora bo podobno to dzisiaj i moder wszystko wyczyścił
Więc pisze zapewne coś ważnego dla kogoś.
Ja napisałem tylko:
" Od dawna wwuadomo że moderator to, ... ... ... ."
I to też usunięto. Cenzura gorsza jak za komuny
Moder kasuje. Powiem wam że potwierdziło się to co pewne osoby pisały. Oczywiście nie wiedzieli tylko po prostu trafili. Kto jest w temacie spółki ten wie o czym piszę. A ten kto nie może się tylko domyślać i snuć insynuacje. Życzę dobrej nocy...
Co się dzieje z tym kasowaniem ??? Pisałem normalnie na temat tych terminów itp a teraz patrze pokasowane o.O Nie ogarniam ale chyba coś jest na rzeczy ponieważ już nie jeden pisał o kasowaniu sensownych wątków Pozdrawiam i zobaczymy co dalej ale piszcie w tym temacie https://www.bankier.pl/forum/temat_test-dla-akcjonariuszy-aktywnych-na-forum,24306677.html