• Martwe dni Autor: ~klucha [5.172.238.*]
    Nienawidzę takich dni jak dziś. A na tym papierze jak widać są dość częste....Obrót taki, że zwala z nóg....
    Mam poczucie, że marnuje czas. Ktoś ma podobnie?
  • Re: Martwe dni Autor: ~ptp [89.68.63.*]
    Jeżeli szukasz wrażeń i adrenaliny to możesz je znaleźć na ursusie.
  • Kolejny kontrakt Autor: ~j_j [194.31.43.*]
    Martwe dni.....
    A tym czasem....
    http://biznes.onet.pl/gielda/komunikaty-espi-ebi/protektor-zawiadomienie-o-zawarciu-umowy-istotnej,361550,komunikaty-detal.html
  • Re: Kolejny kontrakt Autor: ~marcin [83.23.18.*]
    Jakie martwe dni ? Od miesiaca akcje systematycznie rosną . Pojawił sie nowy duzy inwestor , pojawiły sie obroty i co najważniejsze nowe zamówienia . Mowienie o martwych dniach to chyba duza przesada . Przypomnę ci , że jeszcze kilkanascie dni temu proponowałaś kazdemu swoje akcje jezeli tylko da po 3,63 , a teraz masz 3,75 i nazywasz to martwymi dniami . Moim zdaniem jest to najlepszy okres od kilku lat
  • Re: Kolejny kontrakt Autor: ~mimo [85.193.239.*]
    podzielam
    wykres ktoś rysuje b ładny, akumulacja widoczna gołym okiem
    pozdr
  • Re: Kolejny kontrakt Autor: ~kluchs [5.172.233.*]
    Ale ja nie mówie o okresie, tylko o tych pojedynczych martwych dniach, w trakcie których NIC się nie dzieje. Tu chodzi bardziej o sytuacje, w której jednego dnia wzrost lub spadek a kolejnego obroty =1000zł. Na innych spółkach, ktore miałam bądź mam takich dni w zasadzie nie ma. A tutaj ci 3-4 sesje. Irytuje mnie to:-)
    Co do reszty zgadzam się z Wami w 100%
  • Re: Kolejny kontrakt Autor: ~marek [95.160.152.*]
    A ty pewnie bys chciała codzienny wzrost o kilka % i , oczywiscie obroty wielomilionowe . Jezeli masz takie spółki to sprzedaj PRT jak najszybciej i zarabiaj na tych perełkach , tu tylko tracisz czas i pieniądze .
  • Re: Kolejny kontrakt Autor: ~as [37.47.28.*]
    Czekamy na korektę 3.5 i potem do przodu na 4.2
  • Re: Kolejny kontrakt Autor: ~marek [95.160.152.*]
    Osobiście w tej sytuacji nie widze spadku do 3,50 , mysle ze korekta w poniedziałek ( jezeli bedzie ) to do 3,65 - 3,70 i to na kilka minut . Potem powolny wzrost w okolice powyzej 3,80 - 3,90 jeszcze przed swietami . Rynek jest wykupiony i wyraznie widac brak podazy , a tą która jest przewyższa popyt . To oczywiście tylko moje zdanie .
  • Re: Kolejny kontrakt Autor: ~klucha [31.0.121.*]
    Nie muszą być to kilku % wzrosty. Mogą być też spadki tylko niech COŚ się dzieje. A jak kontroluję notowania w ciągu dnia kilka razy, a tam przez cały dzień NIC to mnie to irytuje. I tylko na tym papierze takie dziwne dni się zdarzają....
[x]
PROTEKTOR -2,31% 1,27 2026-05-22 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.