• kwiecień Autor: ~napoleon [5.174.86.*]
    zrządzam 3 po kwietniu :) w końcu w kwietniu święta to ludziska się ubrać ładnie muszą :)
  • Re: kwiecień Autor: ~valdi5 [188.146.145.*]
    Co ważne do świąt ciągną promocję z garniturami więc jestem spokojny. Nowa kolekcja przyjęła się i 3 zł w tym roku będzie spokojnie.
  • Re: kwiecień Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    To trzeba znaleźć jakiegoś grubasa co będzie za tyle skupował ;)
  • Re: kwiecień Autor: ~napo [31.1.252.*]
    jak grubas zobaczy wyniki za kwiecien takie jak za marzec(mam nadzieje) to sam sie znajdzie :)
  • Re: kwiecień Autor: ~Kolcz [188.146.0.*]
    W mojej opinii Prędzej 2zl zobaczysz niż 3zl tutaj ... wspomnisz wtedy moje słowa :)
    tych co sprzedawali po 2,50 jeszcze mogłem zrozumiec ale po 2,2x to juz nie rozumiem...
  • Re: kwiecień Autor: ~Kolcz [188.146.5.*]
    Dzisiaj akurat nienaturalne zaniżanie kursu i szukanie dołka, czyli odkupywanie papieru od drobnicy. Trzeba być jednak czujnym żeby nie obudzić się poniżej 2zl.
  • Re: kwiecień Autor: ~Kolcz [188.146.5.*]
    Jak to ma ruszyć i odbić choć trochę to trzeba wykupić tego balona na 2,30. Jeśli tAk się nie stanie, nic z tego nie będzie ...
  • Re: kwiecień Autor: ~qw [94.254.179.*]
    nie czarujmy sie nie odbije poniewaz przed nami przypuszczalna strata za 1 kw ok 1 mln i wysoka baza przychodów z zeszlego roku
  • Re: kwiecień Autor: ~Kaban [91.222.24.*]
    To już jest w cenie. Liczy się przyszłość, kwiecień wyglada obiecująco. Dużo promocji, duże zainteresowanie kolekcja w salonach. Myśle ze będzie jeszcze podbitka przed dalszym zjazdem !!
  • Re: kwiecień Autor: ~qw [94.254.179.*]
    Jeśli jest w cenie to dlaczego uważasz że będzie podbitka przed dalszym zjazdem? Chyba brak tu konsekwencji w logice
    zeszmacili bytka w zeszłym roku, teraz pewnie z rok bedzie trzeba odbudowywać pozycje
    (jesli wogóle sie uda)
  • Re: kwiecień Autor: ~qw [194.181.23.*]
    Raczej zaczęli inwestować a to wymaga kasy przez co cały zarobek idzie na nowe sklepy
    czyli? czekac kilka lat albo wyjsc i wrócic? tylko zeby dorze tarfic, w górki i dołki :))
    z moim szczesciem to lepiej sie nie ruszać - juz raz próbowałem dobrze kupic,przed niby wzrostami jak prezio (na taczki) obiecywał złote góry rok temu !
[x]
BYTOM 0,00% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.