w obu spółkach działo się źle, bardzo źle. Tylko hawe ma cokolwiek a kerdos pustki. Hawe jest 0,5 zł a kerdos po 0,05. Jednemu się udało, drugiemu nie. Teraz tylko czekamy na info, czy Rambo złożył wniosek o ściganie PinoKKia. Jeżeli nie, to obu będę widział na sali sądowej. AMEN
zeby tak było pinoKKio powinien za to odpowiedziec i poniesc odpowiedzialnosc karną że zamierzenie doprowadił do upadku bo w gruncie rzeczy sam chce dostac reszte kasy i zająć sie Mengdrogerie to jawne działanie na szkode firmy nie rozumie dlaczego KNF nic nie robi, mam nadzieje że czekaja na upadłośc i wtedy sie nim zajmą.
Dnia 2017-04-05 o godz. 20:41 ~ar napisał(a): > coś w tym jest co piszesz, wielokrotnie zwracałem na to uwagę na zażyłe stosunki tych osobników
Co ty wypisujesz, jakie zażyłe stosunki tych osobników, W biznesie nie ma czegoś takiego, w myśl powiedzenia , chcesz się pozbyć nieproszonych znajomych pożycz im pieniądze. :-))
Dnia 2017-04-06 o godz. 22:58 ~jak napisał(a): > a ten zszedł poniżej 5%, aby później wejść powyżej 5%. Zakładam, że jest to ktoś mega umoczony przez PinoKKia
A ja myślę, że 220k akcji ma za friko i jeszcze zarobił ;-)
To znaczy ,że biorąc pod uwagę cenę sprzedaży a cenę kupna to za kasę ze sprzedaży akcji, kupił o 220k więcej akcji. Kasa ta sama tylko akcji prawie dwa razy więcej. ;-)
Widocznie widzi w tym dobry interes, to po pierwsze no i uśrednił cenę swojego pakietu. Ale możesz go zapytać sam, tu na forum posty ktoś podpisywał takim nckiem, ;-) wydaje mi się również że wie ciuta więcej o sytuacji w spółce niż my.;-)